2018 m. vasario 26 d., pirmadienis

Dovanoja spinta

Visi dovanoja spinta skelbimai - dovanoja spinta skelbimų paieškos rezultatai Alio. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi!


BALDAI SKUBIAI DOVANOJU DURŲ SPINTĄ ,VIRTUVINĮ KOMPLEKTĄ, KORIDORIAUS KOMPLEKTĄ. Skirta paslepti laidu sujungima. Dovanokite baldus nemokamai.

Parduodami arba dovanojami baldai, buitine technika, bei visa kita kas skirta. Pigiai parduoda naudotą šviesiai rudos spalvos 3-ų durų spintą. Spintos internetu pigiau! Miegamojo bei kitų kambarių spintos stumdomomis durimis, su veidrodžiu ir kt.


Pristatymas į namus visoje Lietuvoje! Skubiai dovanoju naudotus baldus: sekciją Fredą, triejų durų spintą , rašomą ir žurnalinį stalą, miegamą dvivietę kušetę su patalynės dėže. Reikalingas žmogus prižiūrėti sodybą ir . Lova su čiužiniu, spinta ir komoda mergaitės kambariui.


Grupė atvira ieškantiems dovanojamu baldų ir dovanojantiems Vilniuje ar aplinkui Vilnių.

JPG DOVANOJU rubu spinta. See actions taken by the people who manage and post content. Parduodami geros būklės naudoti baldai (visi kartu): spinta - gamintojas . Atiduodu tarybinių laikų spintą. Alytus, pasiimti patiems.


Sekciją Neris su spinta. Gal kas gali padovanot sofa - lova, spinta ir šaldytuva? Domina miegamojo spintos , slenkančios sistemos? Parduodu dvidure (stumdomom durim ) su veidrodžiu spinta. Miegamojo spintų , slenkančių sistemų skelbimai, pasiūlymai, kainos.


Skelbimo galiojimo data pasibaigusi. Tačiau merginai dar trūksta spintos , kėdžių, kurių įsigyti ji neišgali, todėl. Nuomonių ir apie prašančius ką nors dovanoti ar atiduoti, ir apie . GRAFI GR-00R kampinė spinta (dešininė). Virtuvės baldai ir spintos gaminami baldai už prieinamą kainą pagal Jūsų išmatavimus, didelis spalvų ir medžiagų gamintojų pasirinkimas, vidutine kaina su . Tik, gaila, ne visi supranta, jog kitam dovanojamas drabužis turi būti.


Klaipėdos didžiųjų atliekų aikštelėse – baldai nemokamai. Jysk internetinės parduotuvės už geriausią kainą!

Nestandartiniai baldai. Gaminame spintas , virtuvės, prieškambario baldus. Projektavimas, montavimas nemokamas. Sveiki, parduodu savo sandėliuką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai