2018 m. vasario 1 d., ketvirtadienis

Santechnikos darbu kainos 2019

Aklių įrengimas kai būtinas užsriegimas, vnt. Boilerio montavimas, vnt. Dujinio katilo montavimas, vnt. Kokios santechnikos darbų kainos ? Yra apie mgrindų šildymas pirmajame aukšte, antrame aukšte radiatoriai - kambariai ir vonia su grindiniu šildymu. Santechnikos , apdailos, elektros instaliacijos ir kitų darbų kainos.


Santechnikos darbu kainos 2019

Vieno meistro paslaugų įkainiai darbo dienomis nuo iki val. Smulkūs santechnikos darbai. Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius, . Atvažiavimas Vilniaus mieste nuo €. Radiatorių montavimas, nuo - Eur (1- 140Lt).


Katilinių(visų tipų) montavimas, nuo 1- 435 . Ypač tvirtas, gaminamas iš storasienio plastiko. Privaciu namu komunikacijos uz protinga kaina. Preliminarus santechnikos darbų kainoraštis. UAB “Mikludava” E-SPRENDIMAS: DIZAINO ARKLIUKAS. Renkantis santechnines paslaugas kreipiamas dėmesys į įvairius aspektus.


Santechnikos darbu kainos 2019

Džiugu, kai pavyksta rasti tai, kas . Kaip profesionalus vidaus apdailos ir santechnikos darbų kolektyvas, mes manome, kad atsakingas ir draugiškas bendradarbiavimas su klientu yra skaidrumas. Atkreipiame dėmesį, kad visos pateiktos darbų kainos yra. Vandentiekio, kanalizacijos įrengimas.


Kaina Eur (be PVM) NUO. Angokraščio armavimas, m, 6. Durų, langų, santechnikos prietaisų, virtuvės baldų demontavimas, vnt. Visi santechnikos darbai ir kainos Šiauliuose skelbimai - santechnikos darbai ir kainos Šiauliuose skelbimų paieškos rezultatai Alio. SANTECHNIKOS DARBŲ MOKAMŲ PASLAUGŲ ĮKAINIAI:.


Santechnikos darbu kainos 2019

Paslaugos kaina Eur (be PVM), Paslaugos kaina Eur (su PVM). Ventilio keitimas, vamzdžio. Siūlome geriausias santechnikos darbų kainas rinkoje. Mūsų santechnikos paslaugos apdraustos!


Lietuvos įmonių katalogas. DĖL UAB „JURITA“ ATLIEKAMŲ DARBŲ ĮKAINIŲ TVIRTINIMO. Valandinis (staliaus, elektriko, santechniko ir pan.). Kvalifikuotų specialistų komanda gali atlikti santechnikos įrangos remonto ir montavimo darbus jūsų daugiabutyje!


Mūsų kaina už teikiamas paslaugas lanksti – atsižvelgiama į kiekvieną objektą individualiai ir. Aptariame paslaugas ir jų kainą. Mes siūlome Jums profesionalias santechnikos darbų paslaugas ir dirbame tam, kad išspręstume Jūsų . Galutinę būsto įrengimo kainą galite sužinoti kreipdamieis tiesiogiai į Capital Apdaila atstovus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai