2018 m. rugpjūčio 24 d., penktadienis

Skelbiu lt baldai spintos

Skelbiu lt baldai spintos

Baldai buvo pagaminti pagal individualu uzsakyma. Nestandartinių baldų projektavimas ir gamyba: virtuvės, spintos , įvairios komodos, stumdomos spintos ir kiti namų baldai pagal kliento poreikius, biuro baldai. Baldai Alytuje, atvykti apžiūrėti ar įsigyti galima visom darbo . Norime pakeisti mergaitės kambario baldus , todėl reikia parduoti senus. Darome aukštos kokybės 3D . Pasiūlysime sprendimus . Virtuvės, biuro, miegamojo, jaunuolio, svetainės, prieškambario baldai , spintos , drabužinės, lentynos.


Skelbiu lt baldai spintos

Pilnas baldu komplektas: spinta , rasomasis stalas, lentynos, spintele. Galima dalimis: spinta - 22 stalas. Atvira spinta 175x117x46. Aukštis 1Plotis 1Gylis Teikiame transporto paslaugas Dirbame ir . Noriu atsilaisvinti spintą , todėl parduodu batukus simbolinėm kainomelsvi 9- 12M.


Skelbimas įdėtas naudojantis m. Laba diena, parduodu IKEA baldus (komoda, aukšta komoda ir spinta ). Pigiai parduodu puikios bukles baldus moksleivio kambariui. Spintos visos vienodos. Po eur kartu su čiuziniu 200xStalas eur. Gaminame ir projektuojame: - virtuvės ir svetainės baldus , - spintas su stumdomomis sistemomis, - miegamojo ir vaikų kambario baldus , - vonios baldus , - biuro . Vaikų darželio baldai - Persirengimo spintelės - vaikučių rūbams ir batams - Lovos, spintos lovos, lovos komodos, čiužinukai, patalynė - saldžiam vaikučių . Miegamojo baldų komplektas. Projektuojame (3D) ir gaminame virtuvės, bei kitus korpusinius baldus.


Gamybos terminai : spintos su stumdomomis durimis d. Parduodu spintos vnt. Išmatavimai: plotis 104cm, gylis 60cm, aukštis 190cm. Stalai spintos spintelės prekystalis.


Tvarkingai namų aplinkai ir patogiam daiktų sandėliavimui reikalingos spintos , tačiau šie baldai vertinami ne tik dėl savo funkcionalumo – dailus jų dizainas ir . Baldų skelbimai Jonavoje ir Jonavos rajone. Labai geros būklės jaunuolio komplektas. Gaminta pagal užsakymą, geros kokybes.


Skelbiu lt baldai spintos

Nemažai vietos pasidejimui. Jysk internetinės parduotuvės už geriausią kainą! Metas atlaisvinti mažylio spintą ? LT yra viena didžiausių internetinių parduotuvių Lietuvoje, turinti daugiametę patirtį. Kokybiškas aptarnavimas ir geriausi prekių pasiūlymai.


Mūsų parduodamos spintos gaminamos iš aukščiausios kokybės medienos, todėl baldai yra tvirti ir ilgaamžiai. Gintaro baldai spintos vaiko kambariui – puikus pasirinkimas tėvams, norintiems nebrangiai, tačiau stilingai įrengti savo vaiko kambarį. Leojar komanda pasirūpins kad spintos , kurias. Siūlome itin platų vaikų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai