2018 m. rugpjūčio 6 d., pirmadienis

Starterio keitimo kaina

Nesiveda automobilio variklis? Autoservisuose Vilniuje „Toptis“ atliekame starterių remontą. Paskambinkite ir užsiregistruokite konsultacijai jau dabar! Generatoriaus, starterio patikra stende be ardymo, nemokamai.


Orientacinės atliekamų darbų kainos.

Starterio laidyno patikra, €. RESTAURAVIMO DARBŲ KAINA - TIK 100EUR. Galinio tilto keitimas - 50eur. Taip pat turime NAUJŲ GALINIŲ TILTŲ! Kontaktai, atsiliepimai.


Darbų kokybė puiki, kainos tikrai lanksčios, bendravimas šiltas ir. Lemputės keitimas , 2-val.

Serviso paslaugų kainos. Remontuojamas starteris yra visiškai išardomas patikrinimui. Visos dalys kruopščiai išvalomos. Guoliai ir tarpikliai pakeičiami naujais. Profesionalūs auto serviso meistrai ir greitai atliekamos paslaugos - Autlit.


Naujo starterio kaina priklauso nuo jo elementų kokybės. Tačiau ne visada būtina pirkti naują starterį – galimas ir starterio remontas. Ką jums reikia žinoti apie starterio keitimą : veikimo laikas, dažni gedimai ir jų ženklai, patarimai ir. Susitarti dėl apsilankymo autoservise.


Tikslią kainą sužinosite išsiuntę užklausą. Dažniausiai pasitaikančių autoserviso paslaugų remonto kainos. Oil intervalo nulinimas ( keičiant tepalus), Nemokamai. STARTERIO REMONTO CENTRAS.


AUKŠČIAUSIA REMONTO KOKYBĖ UŽ GERIAUSIĄ KAINĄ ! Mes tikrai nesiruošiame mokinti kaip susiremontuoti staterį,.

Oro sausintuvo filtro keitimas. Variklių remontas kainos. Prieinama kaina ir aiškumas. Visų markių automobilių remontas teisinga kaina. Automobilių remonto kainos Vilniuję.


Montuojame autosignalizacijas, apsaugos sistemas. Mūsų autoservise galiojantys įkainiai - sužinokite visų paslaugų kainas. Kėbulo remontas, Kainos teirautis.


Cia matyt ta starterio rele (bendiksas)? Sveiki, užlūžo man starteris , sukė viskas normaliai, paukš neišto šio. Aušinimo sistemos termostato keitimas val. UAB TELGESA teikiamos paslaugos: Pagrindinė darbo sritis yra starterių ir. Klientas yra informuojamas apie atsiradusius gedimus, bei minėtų gedimų kainą.


Kiekvienas automobilio modelis yra labai skirtingas, todėl ir kainos yra. Tepalų keitimas pavarų mechaninėje dėžėje. Dyzelinio kuro filtro keitimas , nuo, 6. AKCIJA internetu – starteris ir kitos automobilų dalys gera kaina !

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai