2018 m. rugpjūčio 15 d., trečiadienis

Vaikiskas lego staliukas

Vaikiskas lego staliukas

Lego staliukas su kėdutėm. Pirkčiau naudotą vaikišką lego staliuką su kėdutm berniukui. Skelbimas įdėtas naudojantis . Baldų komplektas vaikams, tinkantis žaidimui ir valgymui. Vaikiškas stalas ir kėdutės . Pagamintas iš tvirto ir kokybiško . Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Vaikiskas lego staliukas

LEGO stalas su kėdute ir dideliais skyriais kaladėlėms, piešimo priemonėms ir kt. Staliukas ir dvi kėdutės. Medinis stalas su suoliuku ir kedutėm. Kokybiskas vaikiskas staliukas su kedutem. Smėlio dėžė- staliukas turi dvi žaidimo aikšteles kuriose galima žaisti su.


Visos reikalingiausios prekės vaikams ir kūdikiams - vežimėliai, nešioklės, autokėdutės ir priedai, prekės skirtos vaiko kambariui, vaiko priežiūrai ir higienai,. Medinė vaikiška virtuvėlė „Atėnė“. Rašymui, skaitymui bei žaidimams skirti staliukai ne tik bus naudingi ugdymui, tačiau ir sukurs. Visi vaikiškas staliukas skelbimai - vaikiškas staliukas skelbimų Prekės ir.


Daktaro rinkinys Daktaro staliukas vaikiškas Little doctors. Apvertas stalo paviršius skirtas lego kaladėlėms dėlioti. MOBI MOmblr vaikiška lova + rašomasis stalas. MATILDA mb vaikiška lova. LEGO LORENTO Ldlm lova su čiužiniu.


V elektromobilis vaikams, sukurtas iš stiprios ir kokybiškos konstrukcijos, kad Jūsų vaikučiai galėtų važinėtis pasitikėdami savimi! LEGO , lėlės, žaislai ir stalo žaidimai Žaidimai gryname ore Pasivaikščiojimams ir kelionėms automobiliu Vystyklai ir vystymas Mokyklai. LAVINIMO STALIUKAI , CENTRAI. Lavinamasis muzikinis staliukas *- raudonas -.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai