2018 m. rugpjūčio 6 d., pirmadienis

Dviratis su trimerio varikliu

Elektrinis dviratis su centriniu varikliu. Visi dviratis su varikliu skelbimai - dviratis su varikliu skelbimų paieškos rezultatai Alio. Atrodo kaip dviratis , bet lekia ir burzgia kaip motociklas.


Dviratis su trimerio varikliu

Vilnietis Gintas tokią mįslę užduoda kiekvienam, pro kurį pravažiuoja. Motorinio dviračio komplektas 80cc 2-taktis motoras. Jūsų paprastą dviratį paversti į motorinį dviratį.


Konvertavus dviratį į motorinį, . Sumanymą įgyvendino Ma. Dviratis su varikliu Sachs Klaipėda. Butent taip ir yra, pas mane rajone 13m vaikas su panasiu laksto, bet su aiskiu varikliu , policininkai tik kai is cekavumo sustbdo, . Vilniaus „Laisvės“ gimnazijos konstruktoriai seną dviratį paverčia motorizuota transporto priemone. Hello people, this is my new project, a bicycle with brush cutter engine.


Dviratis su trimerio varikliu

Also it starts fine, it. Parduodamas isskirtinis baltas savos gamybos dviratis su varikliu nuo trimerio. Antro tokio tikrai nerasite , nes nepagaminau.


Sanaudos nuo iki 2. Desniukas su varikliu ! Zinau jog tai nera masina, ar koks super duper motociklas. Valas KAINA 165Lt Benzininės žoliapjovės, trimeris SUPTECH - 360Lt. Jei nepavyks prie vejapjovės vidaus degimo variklio apsukų 3000aps.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai