2019 m. birželio 26 d., trečiadienis

Lol lelytes su plaukais

Lol lelytes su plaukais

Nuotraukos Nr Lėlė su plaukais kapsulėje. WINTER DISCO lėlytė -sesutė „Žiemos diskoteka“. L Kamuoliukas-siurprizas su blizgančia lėlyte. Plaukų aksesuarai mergaitėms L. Populiariosios lėlytės L. Under Wraps Kapsulė-siurprizas, serija. Lol lelytės su plaukais ,. Vilniuje pristatymas nemokamai!


Lol lelytes su plaukais

LOL lėlytė su plaukais - Puiki dovana mažoms damutėms. Atsiprašome, šios prekės dabar neturime. Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite panašią prekę. Taip pat galite tęsti . Rinkinyje yra aprangos, buteliukas, slapta žinutė, lipdukų lapas, plaukų suktukai, displėjus, magiškas veidrodėlis, lėlytė su šukuojamais plaukais , . Naujos Monster high leles monstres.


Prekės kūdikiams, lėlės , konstruktoriai, mokomieji ir lavinamieji žaislai, stalo žaidimai. Pirkiniams nuo 30EUR nemokamas . Visos reikalingiausios prekės vaikams ir kūdikiams - vežimėliai, nešioklės, autokėdutės ir priedai, prekės skirtos vaiko kambariui, vaiko priežiūrai ir higienai,. Lėlytė su ilgais, garbanotais plaukais ir stilinga taškuota suknele.


Lol lelytes su plaukais

HAIRGOALS Siurprizas su lėlyte - Atgauk. Staltiesė LOL surprise (137x2cm). Dekoracijų rinkinys LOL surprise (vnt.) 5. Enchantimals lėlytė Winsley vikliukė su gyvūnėliu Greita peržiūra.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai