2019 m. birželio 4 d., antradienis

Savivaldybių rinkimai 2019

Kandidatų į savivaldybių tarybų narius – merus, partijų, visuomeninių rinkimų komitetų . Duomenų perdavimo sutrikimų nėra. Daugiausia vietų savivaldybių tarybose užsitikrino visuomeniniai rinkimų komitetai. Jonavos ir Šakių rajonų savivaldybėse. Lietuvos savivaldybių tarybų rinkimų apžvalga, svarbiausios datos, naujienos ir video reportažai.


Savivaldybių rinkimai 2019

Savivaldybių tarybų rinkimai. Klaipėdos rajono mero rinkimuose - palaikymas R. Petrauskienei nuotrauka, foto. Tai buvo devintieji savivaldybių tarybų rinkimai nepriklausomos Lietuvos . Siekdami užtikrinti efektyvų mūsų puslapio veikimą, jo veikloje naudojame slapukus (angl. cookies).


Tęsdami naršymą sutinkate, kad jūsų kompiuteryje būtų. Juridinių asmenų registre. Vyriausioji rinkimų komisija, patikrinusi kandidatų į savivaldybių tarybas ir merus pareiškinius dokumentus, iš sąrašų . LILIJA SNIEČKUVIENĖ, tel. LR savivaldybių tarybų ir merų rinkimai – ATEIK IR BALSUOK!


Nepamirškite savo tapatybės dokumento! Rinkėjams svarbi informacija. Partijos, dalyvaujančios savivaldybės tarybos rinkimuose. Skelbiama, kad aktyviausi buvo Neringos savivaldybės rinkėjai.


Tauragiškiai žemėlapyje. Naudojami Vyriausiosios rinkimų komisijos žemėlapių portale vrk. Kupiškio rajono savivaldybės rinkimų komisija Nr. RINKIMAI Į LIETUVOS RESPUBLIKOS SEIMĄ VIENMANDATĖJE ŽIEMGALOS RINKIMŲ APYGARDOJE NR.


TV TVir TVserialus, filmus, žinias internetu nemokamai. Tiesioginės transliacijos: Lietuvos talentai, X Faktorius, Krepšinis tik TV3Play. Kaišiadorių rajono savivaldybės gyventojai, po antrojo mero rinkimų turo, pagaliau . Norintiems sužinoti apie kandidatus, kurie ketina prisidėti prie Trakų krašto . Balsavimas iš anksto organizuojamas visų savivaldybių pastatuose nuo gegužės iki dienos nuo iki valandos. Apylinkių skaičius – 41.


Kazlų Rūdos savivaldybės tarybos posėdyje administracijos direktore išrinkta . Prezidento rinkimuose dalyvavo jau beveik proc. Susitiko ne tik su savivaldybės gyventojais, bet ir su Širvintų mere. Kelmės rajono savivaldybės mero, tarybos . Kada vyks savivaldybių rinkimai ir ką juose rinksime?


Savivaldybių rinkimai 2019

Kurių šalies savivaldybių gyventojai palankiausiai vertina tiesioginiuose. Konservatorių bastionu laikytame Kaune tiesioginiuose mero rinkimuose buvusį miesto. Vilniaus rajono savivaldybės administracija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai