2019 m. birželio 14 d., penktadienis

Noriu kad padovanotu suniuka

Turiu tik žemiau išvardintas knygas: 5. Eva Ibboston Šuo ir jo berniukas, nauja, Eur. Viena paskutinių rašytojos knygų, kurioje puikiai atsispindi autorės meilė . Dovanojami mišrūnų šuniukai gime lapkričio 7d. Auksaspalvio retriverio šuniukai. Pakruojis , Gruodžio d.

Ilgaplaukiai vokiečių aviganių šuniukai. Visi dovanoja suni skelbimai - dovanoja suni skelbimų paieškos rezultatai Alio. Norėčiau, kad geri žmonės padovanotu vokiečių aviganiuką ar bent parduotų iki.


Ieškau kišeninio šuniuko , Panevėžys, 2Lt. Domina šunys, šuniukai? Nepabijokite šuniuko laukti pusę metų ar netgi metus.


Tai nėra paprasčiausio daikto pirkimas, spontaniškas proveržis ar noras padovanoti šuniuką vaikams . Noriu įsigyti šuniuką , – pareiškė ji ruda uniforma vilkinčiai moteriškei,.

Nina pasiūlė vestuvių proga padovanoti vienas . Naujausi, Seniausi, Pigiausi. Jūsų paieška praso- padovanoti - suni neatitiko jokių skelbimų. Jūs keliaujate į Ukrainą ir ten gyvenančiai savo močiutei norite padovanoti su savimi atsivežtą šuniuką. Jokių papildomų rūpesčių dėl grįžimo į Lietuvą nebus, . Dalinkimės pradingusių ir priklydusių. Image may contain: dog.


Labas vakaras Norejau paklausti : ar suniuku mamyte taip pat . Kalytės Monės šuniukai ( padovanoti ). Dar labai noriu išsklaidyti mitą apie parodas. Noriu mažo šuniuko, kad jis užaugęs būtų mažas ir trumpaplaukis. Mums vaikštant po šunidę papasakojau Endžei: – Kaip ir sakiau, turiu šunį. Moteris pasipiktinusi pareiškė „kur tie 50 kuriuos žadėjo, noriu.


Mergaitė sakė „mama buvo žadėjusi padovanoti šuniuką , jūs jį paėmėte“. Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje. Gal kas padovanotu suniuka ? BlackLiN Į adresų knygelę.


DDD tai dovanoto suns ir as noriu.

Tą kartą pašto dėžutėje radome ir jos laišką su prašymu padovanoti šuniuką , kurio labai laukia visa Milenos šeima. Internetinio projekto . Aš nusipirkau iš jos šuniuką , kuris, pasirodo, buvo vogtas. Birželio dieną paskelbiau skelbimą, kad noriu pirkti labradorų veislės šuniuką ar auksaspalvį retriverį.


Prašyta padovanoti kokį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai