2019 m. birželio 4 d., antradienis

Vaikiskos masinos su pultu skelbiu

PARDUOTUVES VILNIUJE IR KAUNE JŪSŲ mažylis neturi mašinytės ? Tai pats laikas pirkti, nes pigiau jau nebus! Visos mašinėlės yra 12V, du varomi ratukai, . Elektromobiliai vaikams! Gaisrininkų mašina 7eu Kombainas Bruder CLAAS - parduota Oranžinė šiukšlių mašina su pakeliamu . Mašina su pulteliu MINI. Parduodu vaikiska bmw su pulteliu būklė puiki labai nedauk naudota labai . Parduodame vaikišką mašiną lovą GT9ir BMW M-Z-su pilniausia komplektacija - atidaromomis durelėmis, minkštais apmušalais, metaliniu valdymo pulteliu. Parduodu naują vaikišką elektrinę mašinėlę Porše nuo iki metukų.


Tankas su pultu - radijo bangomis valdomi RC modeliai. RC tankas gali važiuoti per. Dvivietis elektromobilis su valdymo pulteliu. Kol vaikutis dar mažas, elektromobilį gali valdyti tėveliai.


Turime aukštos kokybės firminių mašinėlių. Gali būti valdomas ir pulteliu. Chevrolet Corvette mašina lova - Akcija 4Eur. Nuostabi radijo bangomis valdoma vaikiška žaisline mašinyte - Stunt Robot, kuri . Vaziuoja pedalu ir pulteliu. Rc mašinėlės - radijo bangomis valdomos mašinos vaikams Asortimente rasite: - RC modelius.


Sienom ir lubomis vazinejanti masina su pultu. Lavinamieji žaislai spalvų ir formų pažinimui, vaikiškos virtuvėlės ir jų priedai, lėlės ir lėlių baldai, mašinos , trasos, modeliukai. Vaikiskas elektromobilis. Truputi naudota vaikiška mašina.


Tipas: Nešiojamos kolonėlės. Belaidė garso kolonėlė iDance Cyclone 600 10W, su mikrofonais ir valdymo pultu LIZINGAS. Tai yra maža tikro automobilio kopija, kuri suteiks galimybę jūsų vaikui žaisti suaugusio žaidimą ir padės įgyti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai