2019 m. liepos 4 d., ketvirtadienis

Lol lelyte kapsule

Lol lelyte kapsule

Kokią lėlytės figūrėlę ir aksesuarus atrasite viduje sužinosite tik su specialiais kodais atidarę magišką kapsulę. Surinkite visą serijos kolekciją ir džiaukitės L. Nuotraukos Nr Lėlė su plaukais kapsulėje. Lol lelytes kaina nuo € iki 249.


Lol lelyte kapsule

Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Populiariosios lėlytės L. HASBRO DISNEY PRINCESSES kapsulė siurprizas. NAUJIENA lol kapsulė LOL lėlė siurprizas! Atidarykite ir raskite net smagių siurprizų: slaptas žinutes, drabužėlius, gertuvę ir daugybę aksesuarų! LOL Surprise grožio salonas su lėlyte Diva Greita peržiūra.


LOL surprise Spy kapsulė Wave 4-serija. Surprise kapsulės jau Vilniaus „Akropolio“ ir „GO9“ Galvosūkių Pasauliuose! Dalinkis šia žinia, komentare paminėk kam laaaabai reikia L. Visi lol lele Vilniuje skelbimai - lol lele Vilniuje skelbimų paieškos rezultatai Alio. Lol kapsulės ir varpelis su lėlytėm analogas.


Lol lelyte kapsule

Rinkinyje yra kolekcionieriaus gidas. LOL kapsulė -siurprizas su lėlyte - sluoksnių siurprizų ir naujas būdas. Rekomenduojama vaikams nuo metų.


Mes žinome, kad tu laukei šios naujienos iš „ L. Surprise“, tai – marionetė iš animacinio filmuko „The Messengers“ sezono. Tačiau tu jos taip lengvai . Kiekviename sluoksnyje. Pateikta informacija gali skirtis priklausomai nuo regiono ar šalies. Super Surprise KAPSULES Kapsuliu yra triju spalvu.


Viduje lelytes ( viena supakuota kriaukleje, kita didesniame kamuoliuke ) ir mazyciu kamuoliuku - siurprizu su . Nauji, kokybiški žymių firmų žaislai: Fisher Price, Tomy, Teletabiai, Ben 1 Lego ir kt. Visi žaislai originalūs, gamintojo . LOL Kamuoliukas-siurprizas su blizgančia lėlyte. Siurprizas su papuošalu L. LOL siurprizas su lėlyte HAIRGOALS. Pakuotės išmatavimai 17xcm.


Gamintojas nerekomenduoja vaikams. Lėlės, lėlė kūdikis, lėlė Maša, lėlių namelis, lėlių batai, lėlių šeima, lėlė vežimėlyje, lėlė. LOL lėlė kapsulės formos įpakavime, kuri suteiks jūsų vaikui .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai