2019 m. liepos 24 d., trečiadienis

Toyota avensis

Visos specialiosios tarnybos ketvirtadienio vakarą sulėkė į avarijos vietą Pirmajame Alytuje. Pirminiais duomenimis, prie pat A. Girto vairuotojo sukeltoje avarijoje užsiliepsnojus dviems lengviesiems . Kelyje Karklė-Klaipėda iš pakelės automobiliu pajudėjusi vairuotoja nepraleido motociklo ir jį nubloškė. Motociklą vairavęs vyras, pasak . Biržuose pirmadienį po eismo įvykio aptiktas automobilis su tūkst. Panevėžio policija pranešė, kad . Plungės rajone susidūrus dviems automobiliams, buvo kliudyta ir trečia mašina, tarp sužalotų žmonių yra dviejų mėnesių kūdikis.


Toyota avensis

Klaipėdos rajone, netoli Palangos, pirmadienį susidūrė du automobiliai , viena moteris atsidūrė reanimacijoje. Jaunuolio klajonės „Citybee“ automobiliu – nekaltas dėl avarijos , bet be teisių. Trečiadienio vakaras nesėkminai baigėsi metų klaipėdiečiui, . Avarija įvyko ryte, netoli miesto, lengvasis automobilis susidūrė su elniu. Susidūrimas buvo lemtingas gyvūnui, kuris po avarijos nugaišo, taip . Automobiliai yra pats nesaugiausias būdas keliauti.


Europos Sąjungoje dėl automobilių avarijų kiekvieną dieną užgęsta gyvybės, o rimtus sužeidimus patiria . Laimei, žmonės sužalojimų nepatyrė. Vilniuje, Liepkalnio gatvėje, įvyko stiprus dviejų automobilių susidūrimas. Savaitė Vilniuje prasidėjo nedideliu sniegu ir avarijų pagausėjimu.


Toyota avensis

Iki 13-os valandos sostinėje užregistruoti du didesni eismo įvykiai, per . Penktadienį Vilniuje per avariją buvo sužaloti žmonės. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono . Parduoda lengvajį automobilį skelbimai. Vilnių kausto didelės spūstys – pasipylė avarijos , vietomis pėstieji lenkia automobilius. Paulius Vaitekėnas, LRT.


Du automobiliai – VW ir Opel markių – atsidūrė griovyje, vienas vairuotojas . Nepriklausomybės aikštėje įvyko skaudi avarija. Susidūrė trys lengvieji automobiliai , avarijos metu nukentėjo asmenys. Autobuso ir lengvojo automobilio avarija Kačerginėje. Unsubscribe from Diena.


VILNIUS, rugpjūčio — Sputnik. Kompanijos Moscow Tesla Club automobilis pateko į avariją Maskvos žiediniame automobilių kelyje, visa . Po pardavimo sis automobilis padare avarija. Nukentejes asmuo kreipesi i LR transporto priemoniu . Jos metu jis neturejo civilinio draudimo. Vilniaus policija apie avariją pranešė apie 20.


Kaip nurodo pareigūnai, susidūrė trys transporto priemonės – „Iveco“, „Audi“ ir „Toyota“, . Po avarijos – paradoksali situacija dėl automobilio draudimo kompensuojant patirtą žalą. Jei ketinate pirkti retesnės markės . Vyžuonų ir Palangos gatvių sankryža šiandien vėl tapo eismo įvykio vieta. Jau ne pirmą kartą čia žvangėjo dūžtančių automobilių triukšmas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai