2019 m. liepos 10 d., trečiadienis

S9 stikliuko keitimas

Atliktiems remonto darbams ir pakeistai įrenginio. Toks taisymas apima: įskilusio, sudužusio ekrano , liečiamo stiklo keitimą , drėgmės pažeidimų šalinimą, krovimo problemų šalinimą, baterijų, įkroviklių keitimą , . Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas . Ant ekrano bus užklijuotas grūdintas stiklas. Taip pat pridėsiu silikoninį dėkliuką.


Lietimui jautraus stikliuko keitimas. Samsung Galaxy sekranas, ekrano keitimas pigiau. Ekrano ir liečiamojo paviršiaus komplektas. Virš salonų visoje Lietuvoje!


Negarantinis telefonų taisymas. Taisome: dužusius ekranus, keičiame ekranų stikliukus , atliekame drėgmės pažeidimų šalinimą, atliekame krovimo problemų . Atliekame ir kitus remonto darbus. Nemokama gedimo diagnostika.


Krovimo lizdo keitimas , €. Baterijos keitimas , €. Ausinių lizdo keitimas , €. Nuo pačių paprasčiausių darbelių kaip kameros stikliuko pakeitimas , . A- k7djYlzYw , Algirdo g. Darbus visada stengiamės atlikti tą pačią dieną, . Perkame dėkliukus, ekrano apsaugines plėveles ar stikliukus ir tikriausiai. Samsung“ flagmanų ekranų keitimas yra dar kėblesnis dalykas. Ieškant apsauginio stikliuko „Galaxy S“ ekrano apsaugos – vertėtų . Sutaisysime Jūsų įrenginį greitai ir kokybiškai. Jums Patogioje Vietoje.


Telefonų taisykla atvyks pas jus NEMOKAMAIi. Ar keicia tik stikliuka. Bendradarbiaujame su mobiliosios įrangos gamintojais ar . Naudojamos tik aukščiausios kokybės dalys. Remonto darbai atliekami tą pačią dieną kai tik prietaisas gautas.


Galaxy S S SSSNote Note NoteLCD stiklo keitimas. SAMSUNG STIKLŲ KEITIMAS. Visa tai sukelia daug nemalonių rūpesčių. Apdrauskite savo telefoną ir jums nebereikės dėl to jaudintis! Išparduota Xiaomi Redmi Note Pro 128GB.


Sėdėjimas, laikant telefoną galinėje kišenėje, irgi gali sukelti stiklo įtrūkimą,. Kaip apsaugoti savo mobilaus telefono ekraną? Apsauginiai stikliukai ir papildomos apsauginės plėvelės - ką rinktis, kad telefono ekrano apsauga būtų . Huawei Plite ekranas su lietimui jautriu stikliuku.


S9 stikliuko keitimas

Kokias žalas atlygina ekrano draudimas? Draudimas atlygina žalą tik: Keičiant įrenginio ekraną jam skilus, sudužus, išsiliejus ar atsiradus kitiems panašiems .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai