2019 m. liepos 23 d., antradienis

Racijos panevezyje

Racijos panevezyje

PMR ir jūrinio ryšio stotelės ( racijos ) Yra prekės(-ių). Kūdikio priežiūros racija SWITEL BCC41. Sportinė racija (Telgo)SWITEL WTC570(su pakrovėju) . Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Baofeng BF- 999S“ racija dažnai vadinama geriausia radijo stotele pagal kainą ir kokybę.


Naujos racijos , iki kiek traukia atstumu nežinau, nes be dėžutės aprašymo nėra. Dedasi viena baterija, baterjos į komplektacija neįeina. Vaikška racija Pakalbėkim Padidinti. Vaikystėje turint gerus tėvus daug žaislų nereikia. Užtenka ir gerai nusiteikusio, į žygį imančio tėčio, racijos , žemėlapio ir dainų prie laužo.


Lego“ pranešė suvieniję jėgas su „Digital Blue“ ir pristatė skaitmeninius fotoaparatus, racijas bei nešiojamus muzikos . Kalbėkite, bendraukite, nepameskite vienas kito! Siūlome įsigyti puikiai veikiančias racijas ! Jos veikia net kelių kilometrų atstumu! Nedvejokite, įsigykite jau . Visi racijos vaikams skelbimai - racijos vaikams skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Parduodamos naujos ir neišpakuotos vaikiškos Frozen racijos. Rekomenduojamas nuo 3m. Puikus žaislas vaikams. Maksimalus bendravimo diapazonas: iki 6m.


Lanksčios antenos Reikalingos baterijos: x 9V 6R(pridėtos) Ilgis: cm. Geriausios vaikiškos racijos Jūsų vaiko džiaugsmui. Kainų palyginimas Lietuvos elektroninėse parduotuvėse. Greitai ir patogiai raskite žemiausią . Mažesni racijų privalumai yra perspėjimas dėl išsikraunančio akumuliatoriaus, kvietimo tono pasirinkimas. Vaikų priežiūros priemonės.


Racijos panevezyje

Pristatymo terminas: 1-d. Be abejonės visiems tėvams jų vaikai – brangiausias pasaulyje turtas. Rūpinamės jais kaip tik galime ir stengiamės užtikrinti visišką saugumą net tada, kai jie . O tai, kas dar ir turi modernumo bei technologijų požymius, tampa dar patraukliau vaikams.


Tad žaidimuose vaikams racija gali būti tikrai . Vaikams - Dvi vaikiškos karinės. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Paspaudę mygtuką „Sutinku “ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Kai abi racijos švies taip pat, vaikai žinos, kad yra prisijungę prie to paties kanalo ir bus pasiruošę patirti smagiausius nuotykius!


Racijos kaina nuo € iki €. Apytiksliai kiekvienos racijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai