2019 m. lapkričio 15 d., penktadienis

Vda stojamieji egzaminai 2019

Stojamojo egzamino rezultatų paskelbimas LAMA BPO IS. VDA pirmos pakopos ir vientisąsias studijas taisyklės Stojamųjų . Aprašas nustato stojamųjų egzaminų į VDA vykdomas Dizaino krypties. Bendrasis priėmimas prasidės birželio d. TEIKTI PRAŠYMĄ PIRMOSIOS PAKOPOS IR VIENTISOSIOMS STUDIJOMS . VDA organizuojamos dvi stojamųjų egzaminų sesijos: pavasario. Stojamieji egzaminai į Meno objektų restauravimo krypties Dailės ir interjero. VDK stojamųjų egzaminų 20m.


Medijų meno krypties ( Taikomoji fotografija) stojamojo egzamino užduotys . Vilniaus dailės akademiją,. Nuo 20metų įgijusiems vidurinį išsilavinimą Lietuvoje minimalus . D Ė M E S I O : 20m. VDA laukia lankstesnė priėmimo į menų studijas tvarka: stojamieji egzaminai vyks du kartus: pavasarį kovo. AG) – KTU, VDA ir VGTU atstovai administratoriai, po vieną iš . Vis dėlto taip laukta pokalbio su VDA atstovais diena jai nebuvo.


Maža to, kaip teigia pati, jos stojamasis balas buvo žemiausias iš. Stojamasis egzaminas , besirenkantiems menų studijas, yra be galo svarbus – jo sėkmė lemia, koks bus . Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 111967673.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai