2019 m. lapkričio 14 d., ketvirtadienis

Vilniuskelme autobusu tvarkarastis

Vilniuskelme autobusu tvarkarastis

Autobusų ir traukinių tvarkaraščiai. Išsirink geriausią kelionę su wi-fi, 220v, naujais autobusais. UAB „ Kelmės AP“ autobusai važiuos vasariniais maršrutais.


Kaunas - Kelmė kelionė autobusu. Skelbiame Lietuvos tarpmiestinių autobusų tvarkaraščius. Tarpmiestiniai tvarkaraščiai ir bilietai. Palangos autobusų stotis tvarkaraščiai. Pirkite autobuso bilietus internetu ir sutaupykite ne tik pinigų, bet ir laiko!


Kretinga ( autobusų parkas) per Kvecius. Klaipėdos autobusų parkas teikia reguliarias keleivių pervežimo paslaugas Klaipėdos mieste, priemiestyje, tarpmiestiniuose bei tarptautiniuose maršrutuose. Kelmės autobusų parko autobusas iš Kelmės į Kryžkalnį išvažiuoja 17 . Ketvirtadienio pavakarę kelyje Šiauliai– Kelmė susidūrė autobusas ir lengvasis automobilis, nukentėjo mažiausiai vienas žmogus. UAB Jurbarko autobusų parkas.


Vilniuskelme autobusu tvarkarastis

KELMĖ , Šeduva, Radviliškis, Tytuvėnai - aikštelė. UAB Kuršėnų autobusų parkas – dispečerinė). Kryžkalnio autobusų stotis (Kryzkalnio autobusu stotis), Kryžkalnis. Kelmę , per Nevardėnus, 16:42.


Nuomojame patogius – vietų autobusus kelionėms po Lietuvą ir į užsienį. Vykstame į Kelmės krašto muziejų įsikūrusį Kelmės dvaro rūmuose. Vilnių , per Kauną, 10:16 . Muziejaus ekspozicijos išdėstytos trijuose šio ansamblio pastatuose: rūmuose, vartuose ir . Netoliese esančios vietos.


IAULIAI– KELMĖ – ŠIAULIAI. Išsami žemėlapio informacija. Kauno tarpmiestinė autobusų stotis – pirmoji autobusų stotis Lietuvoje. Busturo“ autobusų tvarkaraščiai šventiniu laikotarpiu. Buvo du autobusų tvarkaraščiai : viename surašyti ruožai iš Kauno, kitame – provincijos.


Verpenos kaimo ribose, kelio. Joniškio, Kelmės , Kėdainių ir Varėnos rajonuose mažesnio eismo intensyvumo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai