2019 m. lapkričio 15 d., penktadienis

Vytautas mineral spa proceduros

Kūno puoselėjimo procedūros. KU NYE - pojūčių Tibetietiškas viso kūno ir veido ritualas. Vytautas Mineral SPA “ – poilsis mineralų apsuptyje! KALĖDINĖ DOVANA: Poilsis Birštone su SPA procedūra DVIEM. Apgyvendinimo paslaugų.


Vytautas mineral spa proceduros

Grožio ir sveikatinimo procedūros. Gydytojo konsultacija dėl sveikatinimo procedūrų suderinimo . Rinkis dienos SPA su vandens pramogomis ir masažais. Poilsio metu mėgausitės įvairiomis kūno procedūros.


Jūsų lauks galvos ir kūno masažas, kūno . Pasimėgaukite poilsiu ir šildančiomis procedūromis! Kuo ypatingas šis pasiūlymas? Lietuvos įmonių katalogas. Saulėja Spa masažai, grožio procedūros.


Vytautas mineral spa proceduros

Nakvynė su SPA bei Eur kuponas restorano sąskaitai dviem. Gydomosios ir SPA procedūros. Viešbutis, SPA centras, pirtys ir baseinai.


Royal SPA Residence“ Birštone: pramogos, procedūros ir . Nuo komplekso iki vaizdingos Nemuno pakrantės – šiek tiek . Veido priežiūros procedūros vyrams: mėlynojo gintaro procedūra veidui,. Nežiūri griežtai į papildomą procedūros minutę , neseka sausų skaičių galvodami apie procedūrų kainas, jie atiduoda visą . SPA centre buvo sukurtos, atsižvelgiant į geriausias Europos .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai