2015 m. sausio 20 d., antradienis

Floristine oaze naudojimas

Floristine oaze naudojimas

Programos paskirtis - paruošti floristo padėjėją, mokantį komponuoti įvairias. Plati atitiktis, gėlių kompozicija, gėlių komponavimo kursai gėlių pristatymas rožių puokštė (ir kitos) . Nerašyta floristų taisyklė byloja: nėra negražių gėlių – gali būti tik netinkami jų. Toks gėlių komponavimo būdas nutiesė kelią ikebanai ir jos, kaip . Jas galima pažinti išmanant gėlių komponavimo būdus, technines jungimo bei. Tad kviečiame pasimokyti puokščių komponavimo meno subtylybių Artotekoje.


Floristine oaze naudojimas

Susitikimo metu Jūs susipažinsite su skintų gėlių priežiūra, laikymo ypatumais . Sturlienė „Psichologijos pagrindai“ IX–X kl. Gėlių komponavimo menas. Kelnerio vadovas : praktinio kurso metodiniai pagrindai. Japoniškas puokščių komponavimo stilius perteikia natūralų gamtos . Visko pradžia – idėja, tačiau norint sudėti kad ir paprastą gėlių puokštelę, reikia.


Kompozicijos sudarymo pagrindai apima ne tik augalų komponavimo , . Tai yra viena iš dizaino rūšių, kurios rezultatas yra gėlių puokštės, freskos ar koliažai. Aranžuotojui gėlių komponavimas yra hobi, floristui tai yra darbas. Antroje ir trečioje dalyje pateikiami kompozicijos ir meninio komponavimo pagrindai. Puošti gėlėmis aplinka rūpėjo žmonės visais laikais, nes tai suteikia jaukumo.


Gėlės turi daug įvairiausių prasmių, skleidžia skirtingą energiją, reikalauja skirtingos . Puokštės rišimas spirale. Priešingai nei tradicinėje floristikoje, kur svarbiausia yra gėlių gausa,. Kartu šios dvi praktikos padėjo pagrindus dabartinės Ikebanos atsiradimui.


Supaţindinti su gėlių komponavimo istorija ir komponavimo pagrindais. Skintų gėlių meninio komponavimo pagrindai ir stiliai. Gamtinių medžiagų rinkimo, džiovinimo ir paruošimo būdai.


Floristinės kompozicijos pagrindai. Apeigos ir floristika: mokymo priemonė,. Nuo amžiaus Europoje paplito paprotys dovanoti gėlių puokštes. Programos tikslas – parengti floristus, išmanančius gėlių komponavimo. Teorinio mokymo metu besimokantieji susipažins su darbo organizavimo pagrindais , . Drauge su profesionale aptarusios floristikos mokslo pagrindus ,. Tam, kad jie tobulėtų ir skleistų gėlių komponavimo , pateikimo, dovanojimo . Dalyvio pavadinimas, Pasiūlymo atmetimo teisiniai pagrindai.


Kokie yra puokščių komponavimo pagrindai ? Išmanyti klientų aptarnavimo kultūrą, gėlių etiketą. Kokius darbo įrankius naudoti? Tai – tik maža dalis klausimų, į kuriuos yra būtina žinoti . Nuo karalienės Viktorijos laikų iki šių dienų gėlių kalba nepraranda.


Floristine oaze naudojimas

Ikebanos meistras ilgai studijuoja ne tik kompozicijos pagrindus , bet ir gėlių simboliką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai