2015 m. sausio 8 d., ketvirtadienis

Mokymai psichologams 2019

Mokymai psichologams 2019

Patyriminiai mindfulness mokymai : streso valdymo programa. Seminarai, mokymai , kursai visiems norintiems. Individualiosios psichologijos institutas – All rights reserved. Ikimokyklinukų emocijų ir elgesio sunkumų vertinimo mokymai psichologams. Valstybinių švietimo įstaigų psichologai kviečiami į 2-jų dienų mokymus , kurių metu susipažins su 5. VU Filosofijos fakulteto Kriminologijos katedra ir Nusikalstamumo prevencijos Lietuvoje centras organizuoja konferenciją „ Pagalba . Diena su psichologu „Aš ir psichologija“ pradeda NAUJĄ savaitgalio renginių, skirtų.


Mokymai psichologams 2019

Video mokymai Apie autizmo spektro sutrikimą, vaikų įgūdžių lavinimą ir. Nuotoliniai video mokymai pedagogams – greitai, patogiai ir lengvai. Dirbame su visos Lietuvos mokymų centrais. Bendradarbiavimu grįsto savižudybės rizikos vertinimo ir valdymo“ (CAMS) mokymus. Dalyviai, baigę šiuos mokymus , gaus “Žmogaus psichologijos studijos” pažymėjimus.


Mokymo programa psichologams , socialiniams darbuotojams, šeimos . Mokymai parengiami pagal pedagogų . Prasideda registraciją į mokymus tėvams “PAGALBA VAIKUI, PATIRIANČIAM SKAITYMO, RAŠYMO. Tęstiniai mokymai ,,Ankstyvojo amžiaus vaikų kalbėjimo ir kalbos. Marijampolės Meilės Lukšienės švietimo centre vyko psichologų metodinis . TIKRI MOKYMAI - tai kvalifikacijos tobulinimo renginiai – seminarai, paskaitos,. Grupių sąrašą su vadovų kontaktine . ASIST“ mokymus rasite čia. Vilniaus miesto savižudybių . Kvalifikacijos kėlimo renginiai psichologams.


Viena šios iniciatyvos dalis yra mokymai „Jaunimo linijos“ savanoriams, taip pat psichologams ir psichoterapeutams, supažindinantys juos su specifiniais . BEPP mokymai skirti psichologams , psichiatrams, psichoterapeutams savo praktinėje veikloje susiduriantiems su pacientais, patyrusiais psichologinių traumų. Taip pat surengti ilgalaikiai tęstiniai mokymai psichologams apie rizikos grupės vaikų ir paauglių konsultavimą, kuriuose dalyvavo pedagoginių psichologinių. Europos sertifikuota psichologė klinikinėje ir sveikatos srityje, Lietuvos psichologų sąjungos prezidentė, Kupiškio savižudybių prevencijos . Suaugusiųjų švietimo projektų rengimo ir įgyvendinimo mokymai.


Organizacija, apjungianti jaunystę ir patirtį, dirbanti kiekvienam ir visiems, besidomintiems asmenine bei organizacine psichologine sveikata! Kauno miesto ugdymo įstaigų psichologų sudėtingų atvejų aptarimo grupės. Klaipėdos piliavietės rytinės . Paskaitų - diskusijų ciklas „Šeimos pokalbiai su psichologu “. Paramos vaikams centre tęsiamas paskaitų - diskusijų . Lapkričio dieną Šilalės švietimo pagalbos tarnyboje vyko psichologų metodinis pasitarimas.


Mokymai psichologams 2019

Lyderių laikas 3“ kūrybinių komandų vadovų mokymai Palangoje. Psichologų metodinis pasitarimas. Nacionalinės teismų administracijos mokymo centras, Sanklodiškių k. Mokinių dėmesingumo valdymo problemos ir galimybės“.


Neverauskas, Lietuvos Sveikatos Mokslų . Sausio praktikumuose – specialistų patarimai apie ikimokyklinukų socialinį emocinį ugdymą, bendrųjų kompetencijų lavinimą, pykčio valdymą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai