2015 m. sausio 8 d., ketvirtadienis

Naudotos skalbimo masinos alytuje

Naudotos skalbimo masinos alytuje

Naudotos skalbimo mašinos Lietuvoje, įmonių paieška Info. Nauja ir naudota buitinė, kompiuterinė technika. Tai įmonės, kurių veiklos sritis yra skalbimo mašinos , jų gamyba ir pardavimas, priežiūra ir remontas.


Naudotos skalbimo masinos alytuje

Alytuje ir Vilniuje, yra . Skalbimo mašinos internetinėje parduotuvėje Senukai. Vilniaus mieste atvežame nemokamai. Didelis pasirinkimas – daugiau nei 1modelių. Tikrai rasite sau tinkamiausią . Kompanija Laidara importuoja visą naudotą buitinę techniką iš Norvegijos be.


Saugiai galime prijungti skalbimo mašiną , indaplovę, džiovyklę, dujine viryklę, . DELFI - Artėja metas, kai lietuviai sugedusias skalbimo mašinas ir šaldytuvus mes lauk, kaip ir vokiečiai. Buitinės technikos remonto laikai eina . Komisas, naudota ir nauja buitinė technika - prekyba. PRODANO)Saldytuvas, skalbimo masina. Atiduodama išvežimui vnt.


Naudotos skalbimo masinos alytuje

Siūlome daugumos gamintojų buitinę techniką žemomis kainomis. Nauja technika su transporto defektais bei mažai naudota - su 2m. Tutis auto kėdutė vaikučiui nuo iki kg. Labai nedaug naudota , labai geros būklės.


Tamsiai pilka su žalia. Supasi ant kieto pagrindo, gali . Nebenaudojami ar sugedę šaldytuvai ir šaldikliai, skalbimo mašinos ir drabužių. Jeigu naudotas elektros prietaisas yra. Iš gaisro sprukęs asmuo galėjo pasinaudoti greitosios ar net gaisrine mašina “. AUTOMATINIŲ SKALBIMO MAŠINŲ MEISTRAS, Vytenio Raubos individuali veikla.


Tai naudotos nuo dienos iki metų prekės. Garantinis gedimas gali būti visoks: nuo saugiklio perdegimo iki rimtų elektronikos ar mechaninės dalies gedimų. Nemokamai išvežame: senus šaldytuvus, skalbimo mašinas , virykles, džiovykles,.


Per viršų atsidaranti skalbimo mašina. Tvarkingai veikiantis šaldytuvas vaikų dienos centrui. Namo statybai naudotos tik aukščiausios kokybės ir prabangios statybinės medžiagos.


UAB „Daikra“ siūlo platų vėdinimo, šildymo bei šaldymo įrenginių ir šaldytuvų asortimentą, kondicionierių remonto paslaugas, kokybišką aptarnavimą bei . AB LYTAGRA žemės ūkiui siūlo paslaugas, kurias apima žemės ūkio technika, ŽŪ technikos servisas, ŽŪ atsarginės dalys, kitos ūkio prekės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai