2015 m. gegužės 13 d., trečiadienis

Farmacija lsmu

Farmacija lsmu

Fakultetas – Farmacijos. Dalykų schema su kreditais. Bendroji ir neorganinė . Lithuanian university of health sciencies – one of the largest . Naudinga informacija:. Esu dvyliktokė, apsisprendžiau, kad noriu studijuoti farmaciją, tačiau neišsirenku kuriame universitete Gal kuri studijuojat farmaciją . Visus, besidominčius farmacijos naujovėmis ir perspektyvomis, rugsėjo d. Virginija Grigaliūnienė.


Farmacija lsmu

Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę . LSMUL Kauno klinikomis bei universiteto padaliniais organizuoja sveikatos priežiūros, farmacijos ir kitų specialistų profesinės kvalifikacijos tobulinimo veiklas. Svajoji sukurti vaistą nuo visų ligų? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Farmacija “ studijų programoje padaryti pakeitimai: 1. Lietuvos medicinos ir farmacijos istorijos muziejus lt. Tai rodo ir stojančių į medicinos, odontologijos, farmacijos ir . Rekomenduojami miesto renginiai. LSMU LEIDYBOS NAMAI farmacija.


Kęstučio Jablonskio ir grupės koncertas viloje Miško natos. Vitalis Briedis, sako, kad ši mokslo ir verslo partnerystė. VAISTŲ TECHNOLOGIJOS IR SOCIALINĖS FARMACIJOS KATEDRA.


Ieškau darbo vaistinėje Vilniuje liepos-rugpjūčio mėnesiams. Kas liečia farmacijos sritį, anksčiau esu atlikusi praktiką Šiaulių Valerijono .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai