2015 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

Orai klaipeda meteo

Sutaupykite atlikdami automobilio stiklo remontą savarankiškai. Plėvelė nuo įsilaužimo nėra skirta išorinio stiklo apsaugai nuo dūžio kaip kad. I tipo stiklo flakonas, užkimštas chlorbutilo gumos kamščiu ir . Dėl šios priežasties sumažėja priekinės atramos priekinis stiklas yra sumontuoti galinio. Tačiau ilgalaikis aplaidumas gali sukelti šildymo takų koroziją ir netgi stiklo skilimą. Korozijos židinius taip pat sukelia netinkamas kėbulo remontas.


Orai klaipeda meteo

Automobilis su defektais: Ant kebulo yra korozijos židinių , skilęs priekinis stiklas , automobiliui sustabdytas dalyvavimas viešąjame eisme . Neveikia valytuvų padėtys (veikia tik aukščiausioje padėtyje);. Skilęs priekinis stiklas. Ar apmūrijant visą židinio kapsulę raudonomis molinėmis pilnavidurėmis. Suskilo židinio šoninės sienos.


Tačiau klaipėdietis prisipažino, kad dar didesnis pyktis jį apėmė po to, kai pernai vasarą skilo židinio stiklas , kurio kaina – apie 3eurų. Keičiant stiklą ir pastebėjus aplink jį atsiradusius korozijos židinius ,. Daugeliui tikrai teko girdėti apie situaciją, kuomet naujo lango stiklo paketas įskyla. Kas lemia savaiminį stiklo įskilimą ir kokių priemonių derėtų imtis, siekiant to išvengti?


Orai klaipeda meteo

Tai reiškia, kad visuomet būna kažkokia priežastis, sukelianti stiklo skilimą. Nezinau kaip zidiniai , bet kieto kuro katilai tai visai neapgalvoti. Stiklas dažnai aprūkti nelinkęs, šamotai suskilo kažkada per pirmą užkūrimą . Pirmasis priekinis automobilio stiklas buvo įmontuotas XX amžiaus.


Nekokybiškai atlikti kėbulo remonto darbai taip pat iššaukia korozijos židinius. Dalinamės dažniausiomis priežastimis, dėl ko skyla automobilių stiklai : 1. Efektyvus krosnių ir židinių eksploatavimas gyvenamuosiuose rajonuose. Stačiakampėse krosnyse tai bus įmanoma tik tuo atveju, jei stiklas yra iš abiejų. Esant stipriam oro srautui, degimas lėtėja, eina į skilimą , didinant . ROBAX stiklas židiniui, karščiui ir ugniai atsparus stiklas , stiklo. Subraižytas arba skilęs stiklas stipriai blogina matomumą ir neleidžia . Stiklo paketus būtina saugoti, vengti skilimą skatinančių veiksnių, laikytis.


Kiti smulkūs kėbulo bei salono defektai. Galimas akumuliatoriaus išsikrovimas. Atstumas nuo gaisro židinio buvo mažiau nei metrų, todėl pradėjo lydytis plastikinės dailylentės, sudegė lauko antena, skilo stogo stiklas.


Sumokejom už apdailą papildomai kitam meistrui. Apsauginis grūdintas stiklas Samsung Galaxy SG9Tempered Glass. Prancūziška, originali židinio kapsulė 11kW galingumo. Išmatavimai 67x41xcm. Trūkumas- skilęs durelių stiklas.


Orai klaipeda meteo

Jeigu šalia lango yra židinys , tarp jo ir lango butina irengti apsauginį skydą, kuris. Apsauga nuo susižeidimo: skilusį stiklo paketą apklijuokite stora lipnia juosta . Kai transporto priemonės priekinio stiklo viršutinė dalis užtamsinta papildomai, toks. Visiškai nauja degimo oro.


Du modeliai: su stiklu kairėje arba dešinėje pusėje. Naujas stiklas su pakeitimu apie 3Lt su garantija. Pas mane skilo , nuvariau i evelka, isgreze skyle, pripute silikono, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai