2015 m. gegužės 20 d., trečiadienis

Autobusu tvarkarastis panevezys

Autobusu tvarkarastis panevezys

Maršrutai stotelėje: Greičiausio maršruto planavimas. Rodyti stotelių žemėlapį Rodyti transporto judėjimą Rodyti. Pateikiami ir autobusų. Išsirink geriausią kelionę su wi-fi, 220v, naujais autobusais.


Rasti autobusų maršrutai (26). Visa informacija apie miesto transportą. Išvykimo laikai realiu laiku. PANEVĖŽYS - RYGA autobusu Eurolines. Keliaukite patogiai su nemokamu wi-fi, 220v, nemokamais filmais, muzika, patogiomis sėdynėmis.


Antazavė 8:2 Dusetos 8:3 Bradesiai 8:4 Obeliai 9:01. Subačius 9:2 Kupiškis 9:4 Skapiškio g. Ryga - autobusas važiuoja tik iš Pannevėžio. UAB „Kupiškio autobusų parkas“ vietinio reguliaraus susisiekimo autobusų maršrutai. UAB „Marijampolės autobusų parkas. Vilnius autobusų bilietai.


Autobusu tvarkarastis panevezys

UAB Telšių autobusų parkas internetinė svetainė, kurioje pateikiama informacija apie įmonę, jos veiklą bei teikiamas paslaugas. UAB „Kelmės AP“ autobusai važiuos vasariniais maršrutais. UAB Marijampolės autobusų parkas tarpmiesčio autobusų maršrutų tvarkaraščiai. Viktoras Stanislovaitis.


Palangos autobusų stotis tvarkaraščiai. Kretinga ( autobusų parkas) per Kvecius. Panevežys per Telšius, Šiaulius.


Autobusu tvarkarastis panevezys

Siuntų gabenimas, išankstinių bilietų pardavimas, pagalba neįgaliesiems, terminuoti miesto maršrutų mėnesiniai bilietai, bagažo saugojimas, reklama ant . Tik grįžusi į namus, supratau, kad neturiu su savimi telefono. AUTOBUSAI Į PRIEMIESTINIUS REISUS NEIŠVYKS. Skliausteliuose nurodyta išvykimo aikštelė stotyje. Gruzdžių kryptis, aikštelė Nr. Autobusų išvykimas iš Raseinių autobusų stoties.


Jei iš Rygos centrinės autobusų stoties norėsite nuvažiuoti iki Rygos oro uosto, . Here you find round trips from Riga Airport (RIX) to . Klaipėdos autobusų parkas teikia reguliarias keleivių pervežimo paslaugas Klaipėdos mieste, priemiestyje, tarpmiestiniuose bei tarptautiniuose maršrutuose. Vietinio reguliaraus susisiekimo autobusų maršrutų tvarkaraščiai. Pasikeitusios oro sąlygos reikalauja ne tik didesnio budrumo, bet ir atsakingesnės autobuso ar vilkiko… Skaitykite plačiau.


Lietuvos viešojo transporto tvarkaraščiai ir maršrutai. Greičiausias, ekonomiškiausias ir trumpiausias kelionių planavimas. IAULIUS per GILVYČIUS 5. Norėdami pasižiūrėti tvarkaraštį arba pirkti bilietą, pasirinkite maršrutą ir datą. Sveiki, ar įmanoma sužinoti subsidijos bustui jaunoms seimoms panevezio raj.


Autobusai kursuoja pagal patvirtintą eismo tvarkaraštį. Zaronskio firma), kad nuo liepos d.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai