2015 m. gegužės 14 d., ketvirtadienis

Dovanojami mazi suniukai panevezyje

Veislynas „Mažas Brolis“ parduoda Burbonų brakų veislės šuniukus. Anglų kokerspanielės Doros mišrūnai (sav.) ieško naujų namų. Judrūs, mieli ir trumpaplaukiai, todėl nedovanojami „giminėms į kaimą“. Dovanojama trumpučių kojų šunytė Meškutė.


Turime kalyciu ir patinuku. Priimama šuniuku rezervacija. Ilgaplaukiai vokiečių aviganių šuniukai. Jos yra ramios, meilios, švelnios, mylinčios vaikus, bet įnoringos katės.


Namų ieško maži šuniukai. Panevėžys , Rugsėjo d. Visi patinėliai, mėn amžiaus, draugiški, meilūs, . Rožynas Vardas: Alma Telefono numeris: . Naujų šeimininkų ieško maži , 5mėn šuniukai (kalytė ir patinėlis) Moteris sterilizuoti savo šuns nesiruošia, todėl jau . Tik nusiteik, kad šuo - panda ne žaisliukas, iš pradžių Jums gali tekti ir pakentėti, nes maži šuniukai kaip ir maži vaikai naktį gali verkti, palikinėt . Augs maži (mamos ūgis kaip taksiuko, tėvas truputį didesnis). Jau pripratę prie įvairaus maisto. Steinschlosspistolen verkaufen.


Wild things ceo film sa prevodom. Skelbimai - parduodami šunys, dingę šunys, rasti šunys, dovanojami šunys, poruojami šunys, šunys prieglaudoje, prekės ir paslaugos šunims. Grembiuli barman personalizzati.


Is there nutrition in broccoli stalks. Maži darbai gali virsti stebuklais kvietė atidžiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai