2015 m. gegužės 5 d., antradienis

Subaru forester dazniausi gedimai

Subaru Forester gerbėjų svetainė. Gedimų praktiškai nėra, subaru beveik neturi tų vaikiškų ligų, kaip volvo, renault ar pan. Naujas Forester tapo tvirtesnis, didesnis, sunkesnis ir praktiškesns. Iš išorės automobilis išlaikė savo tradicines įpatybes – mažesnis nei tikri visureigiai, tačiau.


Subaru forester dazniausi gedimai

Iš pradžių todėl, kad jis paprasčiausiai neturėjo tiesioginių . Kas galėtų būti, subaru impreza 97m. Kiekvienas naujas modelis prifarširuotas dešimtimis naujų . Patraukliai atrodo automobiliai iš JAV, turintys turtingą sąrangą ir, dažniausia , l atmosferinius . Jo populiarumas visame pasaulyje ir mūsų šalyje . Noreciau zinoti kad yra meistras kuris ir voztuvelius . Automobiliu forumas, automobiliu atsiliepimai , automobiliu. Daugiau Dizelis tikrai nepatikimas varyklis.


Ieskok daugiau info automobiliu. Tai automobilis, turintis savo mylėtojų ratą, kuris nuolat plečiasi. Ypač žinodamas, kiek kainuoja nauji „ Forester “ ar „ Impreza “. D pavarų dėžę - nebuvo galima įjungti pavaros. Kaip butu su masinos eksplotacija, ar lepi servisams?


Subaru forester dazniausi gedimai

Dažniausi gedimai užfiksuoti stabdžių, apšvietimo sistemose bei važiuoklėje. Dažniausios priežastys, dėl kurių sumažėja transmisijos skysčio lygis .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai