2015 m. birželio 23 d., antradienis

Dviraciu purvasaugiai senukai

Dviraciu purvasaugiai senukai

Populiariausios prekės, Kaina nuo žemiausios, Kaina nuo aukščiausios. Pasirūpinkite turiningu laisvalaikiu – keliones dviračiu paverskite dar įdomesnėmis su mūsų siūlomais priedais. Jus, tiek Jūsų dviratį nuo purvo ir vandens. Purvasaugiai SKS Bluemels, 28. Mes turime dviračių purvasaugių tokių gamintojų kaip SIMPLA, ORION, SKS, ACID ir kitų.


Dviraciu purvasaugiai senukai

Naudokite aukščiau esančius filtrus pagal . Dviračių sėdynes ir sėdynių uždangalai. Geros kainos garantija. Ant galinės šakės tvirtinami purvasaugiai yra ilgi ir . Skydelių komplektas su laikikliais Simpla RaptorSDL, juodas.


Gertuvės, krepšiai, padangos ir kitos dalys. Krepšys dviračio bagažinei Ferts FSBFB-103 . Platus TOPEAK ir SKS gamintojų purvasaugių pasirinkimas. Du purvasargiai juodi metaliniai , du balti aliuminiai Gazelle, irKalkhoff dviračių , po 10Eu.


Dviraciu purvasaugiai senukai

Skaitykite dviračio susirašinėjime santrauką apie tai kaip rinktis dviratį čia:. Girdėjau, kad šis dviratis parduodamas Senukuose už 199Lt. Be abejo už tokią kainą jį verta pirkti, jei tiktai ranka pakils.


Pirkau naujus Thule skersinius ir dviraciu laikiklius, tai skersiniai apie 600lt. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą. UždarytiPasirinkimaiSutinku.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai