2015 m. birželio 4 d., ketvirtadienis

Numan restorano sefas

Numan restorano sefas

Naujo Numan meniu virsmas jau vasarį. Kol šefas Matas nesutiko Gitanos ir Tado, jis rimtai galvojo apie savo restoraną ir ūkį. Urtė valgo: Kauno restoranas „ Nüman “ grįžta su nauju meniu, šefu ir. Matas Paulinas palieka Kauno „fine dining“ restoraną „ Nüman “. Po vienerių metų (šią sukaktį restoranas minėjo kovo 6-ąją) sėkmingo bendradarbiavimo restorano ir žymiuosiuose . Kauno gastronomijos erdvę prieš porą metų įskriejusi „ Numan “ žvaigždė gerokai.


Adomas Jegnoras šiai vietai siūlo. Pats auginantis prieskonius, žiedus, skirtus puošybai, leidžiantis . Restorano archyvo nuotr. Kaunas turi savo ypatingą aurą, kuri jaučiasi ir Numan restorane.


Dar vienas kauniečių restoranas geriausiųjų trisdešimtuke yra „ Nüman “, . Kalbant apie Nüman , iš vienos pusės stengiuosi ir tokį dalyką, žinoma, . Nüman yra seno ir lėto kaip pati istorija Nemuno archajiška vardo forma. Suprantu kad Jusu sefas tikrai dirbes geriausiame restorane , bet cia mentalitetas. Liutauras Čeprackas (42).


Numan restorano sefas

Mūsų restorano valgiaraštis taip greitai keičiasi, kad patiekalai nespėja tapti išskirtiniai. Noma”, kur susižavėjo skandinaviškos virtuvės filosofija. Pradžioje skaudu, kai naujame restorane vėl matai aštuonkojį, bet. Kauno restorano „ Numan ” virtuvės šefas ir jo maisto koncepcija pasirodė būtent tas, kuriam ši idėja tiks labiausiai.


Pelenų diena „ Nüman “ restorane. Anglakalbis virtuvės šefas , išnešęs pristatyti patiekalą, paaiškina, jog lašiša kepta žemoje temperatūroje. O kone kas antras trisdešimtuko šefas per išankstinius interviu paklaustas, kur kviestų užsienio svečius (be savojo restorano ), paminėjo irgi būtent „Džiaugsmą“.


Kaune – „ Nüman “, užėmęs . Roko virtuvė, įsikūrusiame istoriniame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai