2015 m. birželio 15 d., pirmadienis

Konkursinis balas

Galimi dalykų ir vertinimų lygiai: V – valstybinis brandos egzaminas;. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. KONKURSINIO BALO SANDARA.


ISM bakalauro studijose stojamasis konkursinis balas yra formuojamas bei papildomi balai skiriami remiantis Lietuvos . VGTU konkursinio balo sandara, minimalūs reikalavimai stojant į valstybės finansuojamas ir valstybės nefinansuojamas vietas.

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas – vienas didžiausių universitetų Baltijos šalių regione. Lithuanian university of health sciencies – one of the largest . LAJM valstybės finansuojamas studijų vietas -. LKA nuolatines bakalauro studijas stojamasis . Nuo šiol maksimalus konkursinis balas stojantiesiems siekia balų, tačiau ministerija įspėja, jog pats balas nesikeičia, o perskaičiuojamas į . Susiskaičiuok savo konkursinį balą ir sužinok, kur geriausia stoti studijuoti. Balų skaičiuoklė nuolatos atnaujinama, pateikiami operatyvūs duomenys bei .

Minimalus konkursinis balas netaikomas stojantiesiems, kurie yra atleisti nuo brandos egzaminų dėl . Stojusieji į magistrantūros studijas Kauno technologijos universitete jau gali sužinoti savo konkursinį balą. Jį peržiūrėti galite prisijungę . Naujasis konvertavimas geriau atspindės . Lietuvos universitetų rektorių konferencijai, patvirtino mažiausią stojamąjį konkursinį balą stojantiesiems . Asmens konkursinis balas yra skaičiuojamas iš dalykų: dalykas – sudaro proc. Pagrindinis priėmimas (I – II etapai).


Konkrečius dalykus pagal. Priimtųjų konkursiniai balai. Pasirašyta sutarčių bendruoju priėmimu. Per pagrindinį priėmimą. Nurodyta, jog skaičiuojant konkursinį balą trečiuoju dalyku gali būti laikomas bet kuris dalykas iš brandos atestato, kurio einamaisiais metais organizuojamas . Ką reiškia LURK siūlomas minimalus konkursinis balas stojantiems į. Artėjant pagrindinei brandos egzaminų sesijai Švietimo ir mokslo ministerija patvirtino mažiausius minimalius konkursinius balus.


Perhaps searching can help. POPULIARIAUSI STRAIPSNIAI.

Norintys studijuoti mediciną privalo turėti ne žemesnį nei konkursinį balą. Nepaisant to paskutinio pakviestojo į valstybės nefinansuojamą . MM) patvirtino mažiausią konkursinį balą stojantiesiems į aukštąsias. Tose krypčių grupėse, kuriose vietų skaičius didėjo, konkursinis balas mažėjo. Tačiau, biologijos ir medicinos mokslų krypčių grupėse, nors . Abiturientė iš sistemos gavo pranešimą, kad jos konkursinis balas buvo perskaičiuojamas. Daugiau informacijos pranešime nepateikiama.


Taikomas MINIMALUS konkursinis balas yra visiems stojantiems į valstybės finansuojamas (vf) ir valstybės nefinansuojamas (vnf) studijų vietas. Susipažink su valstybės remiamų paskolų . Stojančiųjų amžius neribojamas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai