2015 m. birželio 17 d., trečiadienis

Graikų mituose daugiaakis milžinas

Graikų mituose daugiaakis milžinas

Senovės graikų mitų daugiaašis milžinas. Atsakymas Kitas Atsakyti. Galima rašyti be lietuviškų raidžių.


Koks matavimo vienetas yra žymimas raidėmis . Graikų mitinių būtybių sąrašas:. Argos), graikų mitologijoje daugiaakis milžinas. Milžinai yra minimi įvairių tautų . Tyro valdovo Agenoro sūnus. Iš ar net šimto jo akių vienu metu miegodavusios tik dvi.


Jis buvo sparnuotas milžinas , kurio kūną sudarė trys žmonių kūnai sujungti per . Argos graikų mitologijos šimtaakis milžinas, Heros deivės pastatytas Ijo. Paieška tarptautinių žodžių žodyne. Search for: Kas yra Ortotonija?


Tarptautinių žodžių žodynas, žodis argas - Árgas (gr. Argos): 1. Atlasas ( graikų mitologijoje daugiaakis milžinas , saugantis pagal Heros įsakymą Dzeuso mylimąją. Perkeltine prasme - budrus sargas).


Deivė Hera po daugiaakio milžino Argo žūties jo akimis padabino povo uodegos plunksnas. Vienaakiai ir daugiaakiai pacientai. Tačiau senovėje tiek milžinai , tiek ir nykštukai (liliputai) buvo laikomi ypatingomis,.


Magiškosios akys surandamos ir ant senovės graikų vazų. Deivė Hera, po daugiaakio milžino Arguso žūties, jo akimis padabino povo uodegos plunksnas. Seno- vės graikų mitologijoje – daugiaakis mil- žinas sargas. ABARIS, GRAIKU MITUOSE STEBUKLUS TVERES APOLONO ZYNYS IS SKITIJOS ARBA.


CIKLOPAS,VIENAAKIS MILZINAS GRAIKU MITOLOGIJOJE ? Serafimai yra daugiaakiai ir daugiasparniai. Ivanauskaitės romanas „Mėnulio. Mi- lordo žmonos titulas.


Graikų mituose daugiaakis milžinas

Miško paukštis, medžių gydytojas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai