2015 m. birželio 8 d., pirmadienis

Kaip pasidaryti puokstes

Darbuotojų veiklos ir kompetencijų vertinimas lengvai bei greitai. Buhalterinės apskaitos ir finansų valdymo sistemos mokymai. Kategorija: Paslaugos Pirkėjas: Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas.


TOP vadovų komandai, siekiantiems kelti kompetenciją finansų analizės srityje. Mūsų teikiami mokymai – B2B pardavimo, Derybų, Klientų aptarnavimo,.

Specializuoti mokymai norintiems gilinti žinias buhalterijoje, darbo teisėje, personalo. Praktinis seminaras, kuriame analizuojami - finansinės atskaitomybės . Studijų programos tikslas(-ai): rengti plataus profilio kvalifikuotus finansų apskaitos specialistus, gebančius savarankiškai organizuoti ir tvarkyti verslo įmonių bei . Informacija apie VMI darbuotojams rengiamus korupcijos. Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos. Tiek didesnės, tiek ir vidutinės įmonės susiduria su įvairiais finansų valdymo.


Verslo žinių“ akademija – atvirieji mokymai padavimų, derybų, personalo valdymo, finansų valdymo, apskaitos, nekilnojamojo turto, IT, rinkodaros ir kt.

Kaip vadovai gali naudoti finansinę informaciją savo veikloje, priimdami trumpalaikius ir ilgalaikius sprendimus? Kaip “susikalbėti finansų kalba” su . ISM University of Management and Economics. Ugdyti kompetencijas kritiškai vertinti finansų valdymo sprendimus. Grupinė diskusija: kas yra atsakingas finansų tvarkymas ir kaip susijęs su pilietiškumu.


EFEKTYVUS ĮMONIŲ FINANSŲ VALDYMAS, Crowne Plaza Vilnius, M. Mūsų organizuojami bei vedami mokymai yra orientuojami į praktinių įgūdžių suformavimą, darbą . Finansų analitikams, verslo konsultantams, teisininkams, kredito analitikams ir finansų vadovams. Siekdamas supažindinti finansų rinkos dalyvius su pinigų plovimo ir teroristų. Lietuvos banko mokymai bankų, mokėjimo ir elektroninių pinigų . EIMOS FINANSINIS PLANAS.


Susidarysite savo šeimos finansinį planą iki pensijos . Seminaro tikslas – pateikti asmeninių finansų valdymo teorinius pagrindus ir, remiantis konkrečiais pavyzdžiais, atskleisti jų praktinio taikymo metodus ir būdus , . Nenuostabu, kad esminis kiekvienos įmonės tikslas – akcininkų vertės . Verslo finansų esmė skaitmeniniame pasaulyje ir supratimas, kaip tai veikia asmeninius vadovo. Mokymų metu temos pristatomos .

Vilniuje buvo surengti socialinės ir aplinkosauginės atsakomybės mokymai finansų sektoriui, kurių metu buvo diskutuojama kaip kurti ir . Dirbantiems su socialinę atskirtį patiriančiu jaunimu – asmeninių . Finansų ir kreditų valdymo asociacija (FIKVA) siekia padėti žmonėms įvaldyti finansus, investicijas, būsto ir verslo paskolas. Stambiausios finansinės piramidės bei „ponzi“ schemos. Bloomberg terminalas yra tarptautinė kompiuterių programinių įrangų sistema, kurią teikia vienas didžiausių pasaulyje finansinių duomenų teikėjas „Bloomberg.


Mokesčių ir apskaitos naujovės, pakeitimai ir naujausi išaiškinimai. A ir B klasės pajamų deklaravimas. Asmeninių finansų valdymo mokymai – socialiniams darbuotojams ir suaugusiųjų švietėjams, dirbantiems su socialinę atskirtį patiriančiu . Nors pranešimus apie įtartinas pinigines operacijas Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybai (FNTT) dažniausiai teikia bankai ir kitos kredito .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai