2016 m. vasario 1 d., pirmadienis

Huawei p20 64gb atsiliepimai

Huawei p20 64gb atsiliepimai

Sužinokite karščiausias naujienas, patarimus bei skaitykite įvairių . Galutinį verdiktą šiam įrenginiui sugalvojome tik rašydami šią . Huawei PLite apžvalga - naujojo „Huawei“ flagmano pigesnis modelis. Darbinė telefono GB RAM, o vidinė GB atminties. SIM kortelės ‎: ‎Taip Prekės svoris su įpakavimu ‎: ‎0. Pernykštė „ Huawei “ flagmanų serija buvo pažymėta Pženklu.


Tai kodėl dabar iškart P, o ne P11? Ar dėl to kalti kiniški prietarai? Lankytojų vertinimas: 8. NEMOKAMAS pristatymas per d. Lietuvoje ir dienų grąžinimo garantija. Skambiai savo Pserijos flagmanus pristačiusi kompanija „ Huawei “ apie dar vieną panašiu metu pasirodžiusią naujieną garsiai nekalbėjo.


Kamerų ekspertai „DxoMark“ pripažino, kad šie išmanieji savo pasirodymo metu aplenkė visus kitus rinkoje. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu . Pirkėjų komentarai, atsiliepimai , įvertinimai bei . Lenktas stiklinis korpusas yra ir tvirtas, ir lengvas . Pas mus jūs galite nusipirkti ar parduoti (naują ar naudotą) mobilų telefoną, taip pat atliekame remonto, atrišimo. Proveržis fotografavimo išmaniaisiais telefonais srityje: įrenginyje HUAWEI Plite.


Huawei p20 64gb atsiliepimai

Kadaise „ Huawei “ buvo visai nedidelė kompanija ir daugelis iš pažadų tapti viena iš rinkos lyderių tik juokėsi. Naująjį HUAWEI Psukurti įkvėpė mūsų kosmosą pripildančios šviesos energijos bangos. Vidinė atmintis, GB.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai