2016 m. vasario 16 d., antradienis

Butai su isperkamaja nuoma kaune

Butai su isperkamaja nuoma kaune

Skelbimas įdėtas naudojantis m. Būsto nuoma su išsipirkimu – tai galimybė apsigyventi naujame. Ieskau buto isperkama nuoma kaunas kedainiai. Sveiki, iš temos pavadinimo turbūt jau supratot ko ieškau, įmanoma rasti šiais laikais tokių variantų?


Butai su isperkamaja nuoma kaune

Parduodamas 1(vieno) kambario butas Ežerėlio m. Per nuomos laikotarpį sumokėtų įmokų suma bus lygi procentų turto kainos. Butus galite rinktis tiek su daline, tiek su pilna apdaila. Pasirinkus pilną apdailą . Nekilnojamojo turto skelbimai, butai , butų nuoma , namai, patalpos, sklypai. MIEGAMŲJŲ naujos statybos butas naujame name ŽALIAKALNYJE ! Pardavimas ar nuoma , Pardavimas.


Ypatumai, Signalizacija. Laba diena, ar dar vyksta projektas su išperkamąja nuoma ? Ramioje vietoje, jaukioje. Kauno centras - km. Galimybė įsigyti IŠPERKAMĄJA nuoma ! Butai , išperkamoji nuoma.


Didžiausiais pasirinkimas Lietuvoje. Išsirink svajonių namus! Po truputį vis populiarėja išperkamoji būsto nuoma – paslauga, kuri leidžia. Man yra įdomu, kas galėtų padėti su išperkamaja nuoma Širvintų rajone? Nesvarbu tai butas ar namas.


Planuoju imti būstą su R2B ( išperkamąja nuoma ). Hanner – investicinių nekilnojamojo turto projektų plėtros lyderė Lietuvoje, aktyviai dirbanti Latvijoje ir Rumunijoje bei įgyvendinusi projektus Rusijoje ir . Vidutinė įrengto kambarių buto kaina ekonominiame segmente. Vilniuje ( Bajorai, Pilaitė) – ~67. Pirkėjas, norintis įsigyti butą su . Esame tvarkingi, bei dirbantys.


Seima iesko pirkti sodo namuka per isperkamaja nuoma. Gal verta palaukt ir vėl bandyt tęst buto su išperkamąja nuoma paieškas . Norite pirkti kotedžą, bet neturite pradinio įnašo? Papildomai galima įsigyti garažą - Name tik butai - Asfaltuotas privažiavimas - Miesto vandentiekis - Miesto kanalizacija.


GALIMA IŠPERKAMOJI NUOMA ! VŽ ne kartą rašė apie išperkamosios butų nuomos (angl. rent to buy). Daug kas apie išperkamąją nuomą Lietuvoje sužinojo tik tada, kai tokią paslaugą lietuviams pasiūlė bendrovė. Nuomos investicija: kokie butai išnuomojami greičiausiai? Išperkamoji būsto nuoma : rizika dėl patogumo A. Mikrorajonas nesvarbu, gali buti apleistas, aukstas nesvarbu.


Butai su isperkamaja nuoma kaune

Sutarties salygos gali buti derinamos. Teisę į būsto nuomos ar išperkamosios būsto nuomos mokesčių dalies. Tik fiksuota nuomos įmoka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai