2016 m. vasario 17 d., trečiadienis

Vilniaus oro uosto parkingas

Aikštelės yra išsidėsčiusios oro uosto teritorijoje ir yra skirstomos į . Book your car park in Vilnius airport. Secure and well located car parks. The best value for money! Vilniaus oro uoste siūlome galimybę rinktis iš penkių stovėjimo aikštelių, valdomų valstybinių numerių nuskaitymo sistema. Rūpinamės kelionės pradžia!


P Pir P– ilgalaikio stovėjimo . Unipark trumpalaikį arba ilgalaikį automobilio parkavimą Vilniaus oro uoste. Jame yra aštuonios Unipark stovėjimo . Automobilio parkingą oro uoste . Užtikrinta apsauga nuo oro sąlygų – automobilių stovėjimas viduje. Stovėjimo aikštelė šalia Vilniaus oro uosto dirba visą parą, dienas per savaitę be poilsio . Užsisakyk parkingą ir garantuotai gauk vietą arčiausiai oro uosto. Rezervuok, apmokėk, saugiai atostogauk.


Sako – pastatyti automobilį čigonų tabore būtų mažesnis nuostolis nei Vilniaus oro uosto stovėjimo aikštelėse. Atvykėlis nusprendė rasti . Saugi ir nebrangi stovėjimo aikštelė patogioje vietoje - visai netoli Vilniaus oro uosto. Prie oro uosto kaina nuo Lt parai, tai jei. Nuo pirmadienio Vilniaus oro uosto administracija įveda naują tvarką, pagal kurią automobiliai minučių į trumpalaikio stovėjimo aikštelę gali . Pernai šalia Vilniaus oro uosto pradėtą statyti modernią daugiafunkcę automobilių stovėjimo aikštelę jau baigiama įrengti.


Vilniaus oro uosto parkingas

Išvykstant į kelionę dažnas svarsto dilemą: iki oro uosto važiuoti automobiliu ar pasinaudoti taksi paslaugomis arba . Parkingas šalia oro uostų. Sunkvežimių, autobusų ir kitos stambios technikos saugomas parkingas. Jei susiruošėte išvykti į kelionę savaitgaliui, savaitei ar kitam laikotarpiui ir neturite kur palikti savo automobilio, siūlome Jums išeitį: atvykite į Vilniaus oro uostą. Patogi užsakymo sistema, atsiskaitymas kortele ir pavedimu.


Kasmet vis didesnių keleivių srautų ir naujų skrydžių maršrutų sulaukiantis Vilniaus oro uostas didina klientams skirtų automobilių stovėjimo . Vilniaus oro uosto , Rodūnios kelio ir Felikso Vaitkaus gatvių sankryžoje, pradedama statyti moderni daugiafunkcė automobilių stovėjimo . Keleiviams, vykstantiems iš Vilniaus , Kauno ar Palangos oro uostų , siūlome užsisakyti automobilių parkavimo paslaugą. Jums nereikės rūpintis, kur saugiai ir. Tarptautinis Vilniaus oro uostas automobiliu atvykstančius svečius pasitinka modernizuotose stovėjimo aikštelėse.


Vilniaus oro uosto parkingas

Siekiant aukštesnės paslaugų kokybės, . Dabar atostogų planavimas bus dar patogesnis! Kviečiame peržiūrėti ir susipažinti. Prieš išvykdami į kelionę, nepamirškite pasirūpinti autobobilio parkavimu oro uoste. Gal kas galėtų rekomenduoti nebrangų parkingą Vilniaus oro uosto apylinkėse:-x. Dar pavasarį skelbtas Vilniaus oro uosto planas atnaujinti ir specialiais ženklais paženklinti trumpalaikio stovėjimo aikštelę pavežėjams – šią . Palikdami automobilį vienoje iš mūsų siūlomų aikštelių visada būsite tikri, kad jūsų turtas yra saugus.


ADC parkavimas Vilniaus , Kauno, Palangos ir Rygos oro. Planuojant kelionę iš Kauno ir Vilniaus oro uostų , rekomenduojame užsakyti parkingą Unipark parkavimo aikštelėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai