2016 m. kovo 31 d., ketvirtadienis

Kriksto zvakes papuosimas

Megztas žvakės papuošimas. Krikšto žvakės papuošimas „Linas su angeliuku“. Baltos spalvos linas-medvilnė. Krikštynų stalo papuošimai bei svečių palinkėjimų knygos. Lininis žvakės papuošimas su baltais, rožiniais arba melsvais raukinukais.


Kriksto zvakes papuosimas

Kriksto zvakes papuosimas - kriksto zvakes papuosimai. Puikiai tik prie skraistės iš tiulio. Tai yra vienas pagrindinių krikšto apeigų ar pirmosios komunijos sakramento rekvizitų. Jos gali būti su pasirinktu dailiu vardo, krikšto datos užrašymu bei dėžute.


Kartu su žvake galite įsigyti ir originalų, rankų darbo papuošimą – žvakės sijonėlį. Kokios spalvos kriksto zvakes ir kriksto rubo papuosimas turetu buti berniukui? Originalus ir subtilus pastelinių spalvų krikšto žvakės papuošimas - tai lengvas audinys apgaubiantis žvakę surišamas su karoliukais papuoštu kaspinu. Nupirkau krikšto dukrytei žvakę labai gražią Šiauliuose. Pirkau pacia paprasciausia vaskine zvake , tai manau gyvu geliu papuosimas bus . Rankų darbo žvakė iš bičių korio, dekoruota gintaru ir linu.


Kriksto zvakes papuosimas

Jūsų krepšelis yra tuščias . Verta pasistengti, kad ji būtų . Puslapyje krikšto rūbai iš lino ir kita krikstynu atributika. Galite įsigyti internetu. Su didele meile bei atsidavimu savo darbui, gaminu papuošimus krikštynoms, vestuvėms, įvairioms šventėms: galvajuostes, sages suknelėms . Pastelinės, žydros spalvos žvakės papuošimas.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Bet iš tikrųjų pati svarbiausia krikštynų apeigų simbolika yra žvakė , kuri simbolizuoja apšviestą. Tačiau jis perkamas dėl dviejų pagrindinių funkcijų, žvakės papuošimo bei apsaugos . Visiškai naujas, baltas krikšto žvakės papuošimas. Lininiai krikšto rūbeliai ir patarimai kaip juos išsirinkti tinklalapyje. Produkto kodas: ŽPKategorija: ŽVAKĖS JŲ PAPUOŠIMAI, SKRAISTĖS.


Kriksto zvakes papuosimas

Daiktadėžės, krikšto žvakės , paveikslai, sveikinimų albumai, krikšto pakabos, galvajuostės, dovanų dėžutės pinigams - visi darbai pateikti galerijoje! Pirmosios Komunijos žvakė turi simbolinę reikšmę. Todėl krikšto žvakės daromos tokios didelės- pagal tradicijas ta pati krikšto žvakė turi . Paskutinis prisijungimas m. Informuojame, kad RUGSĖJO - d. Atsiprašome už nepatogumus, bet .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai