2016 m. kovo 14 d., pirmadienis

Samsung galaxy watch 46mm apyrankes

Galaxy Watch “ yra sidabro spalvos „ smartwatch “, kurio dydis mm. Jame yra mm diržai, pagaminti iš silikono medžiagos. Ilgai veikiant baterija, galite valdyti . Parduodu apyrankę tinkančią samsung galaxy watch 46mm. Kuo skiriasi išmanusis laikrodis nuo išmanios apyrankės ? Apyrankė SAMSUNG laikrodžiui Galax. Abu laikrodžiai komplektuojami su klasikai visiškai nepritinkančia gumine apyranke , kurią tikrieji klasikos . Samsung galaxy watch kaina nuo € iki 519.


Samsung galaxy watch 46mm apyrankes

Išmanieji laikrodžiai, apyrankės ir aksesuarai sportui, aktyviam laisvalaikiui ir darbui. Huawei Watch GT ( mm ). Platus naujausių smart laikrodžių ir apyrankių pasirinkimas. Priklausomai nuo savo nuotaikos keisdami jo apyrankes visada lengvai. Procesoriaus tipas, Dviejų branduolių 1. Silikoninį laikrodžio apyrankę dirželį su skylutėmis, mažiau prakaituoja riešas.


Pagaliau sulaukėme išmaniojo laikrodžio, kuris patiktų net ir patiems išrankiausiems. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas. Apsilankyk Elektromarkt. Apžvelgiame išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių , kuriuos dažnai renkasi Lietuvos pirkėjai.


Ryšio tipai, Bluetooth NFC Wi-Fi. OS suderinamumas, Android. Bendrasis svoris (kg), 1. Tipas:Išmanusis laikrodis. Operacinė sistema:Tizen Suderinami telefonų modeliai:Android 4. Laikrodzio apyranke silikonine maloniai kontaktuoja su oda,spalva atitinka .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai