2016 m. kovo 9 d., trečiadienis

S9 plus ekranas

S9 plus ekranas

Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Atliktiems remonto darbams ir pakeistai . Apsauginio stikliuko klijavimas, nuo €. Išgaubto apsauginio stikliuko klijavimas (stikliukas dengia visą ekrano plotą, klijuojamas UV klijais per visą plotą), €. Lietimui jautraus stikliuko keitimas. Ekrano ir liečiamojo paviršiaus komplektas.


Taisome visų tipų mobiliuosius telefonus, keičiame ekranų stikliukus Samsung, Apple telefonams. Jei dužo stiklas, bet rodo vaizdą ir. Užsakymai padaryti iki 15val.


Kad laikant prietaisą nebūtų netyčia prispaudoma nereikalingų funkcijų, ekranas specialiai yra sukurtas nereaguoti į prisilietimus iš kraštų. Dėl to prietaisas gali . Tempered glass 3 5D . Mes stengsimės atmesti kiekvieną galimybę žinoti, kodėl ekranas mirksi jūsų telefone. Galinio dangtelio, ekrano ir kitų dalių keitimas bei taisymas už prieinamą kainą. Kaip viena iš didžiausių mobiliųjų telefonų atsarginių dalių . Prekės svoris su įpakavimu, 6g.


S9 plus ekranas

Galaxy SPlus “ naudotis viena ranka pakankamai . Korpuso tipas, Jutiklinis ekranas. Medžiaga, iš kurios pagaminta, Grūdintas stiklas. Apsaugos tipas, nuo dūžio (anti-crash), nuo pirštų . If you want to buy cheap samsung s9plus ekranas , choose samsung s9plus ekranas from banggood. It endeavors to provide the products that you want,. Parduodu Samsung s6edge plus , yra skiles priekinis ekranas bet nežymiai, naudotis visiškai.


Mažiausios kainos garantija. Samsung SPlus G965F Juodas – LCD Ekranas “Service Pack” su rėmeliu. Kaip pigūs filmai arba stiprus grūdintas stiklas. Kai kurie prekės ženklai netgi . Lipdukas ekrano stikliukui Samsung G9SPlus ORG.


S9 plus ekranas

Atsitiko nelaimingas įvykis, sudužo ekranas , telefonas įkrito į vandenį ar . Tokia pati puiki kalibracija, šviesumas ir rezoliucija. Didesnio atsparumo ekranas , Corning Gorilla Glass 5 . Padėsime išsirinkti Jums tinkamą. Patogus bei greitas pristatymas.


Mes jau sukūrėme geriausius Sdėklus ir SPlus korpusus, kad jūsų telefonas būtų saugus, bet koks jūsų ekranas ? Programinės įrangos atnaujinimas, ekrano ir liečiamojo paviršiaus bei kitų dalių. Juodas Nillkin GALAXY SPLUS telefonams skirtas frosted serijos idėkliukas plius prie šio dėklo gaunate plėvelę. Galite atsiimti KAUNE arba pristatysime per 1 . Dydis ( pagrindinis ekranas ). Stiklu, ekrānu , remonts.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai