2016 m. kovo 18 d., penktadienis

Vandens grezinio siurbliai

Taip pat gali būti naudojami . Viskas kas susiję su panardinamais giluminiais gręžinių siurbliais. Kaip jau tikriausiai žinote, pasaulyje plačiausiai paplitę yra dviejų rūšių vandens siurbliai. Vieni iš jų yra skirti darbui paviršiuje, o kiti – pumpavimui po vandeniu. Mūsų parduodami vandens siurbliai – tai panardinami, įvairaus pajėgumo giluminiai siurbliai vandens tiekimui iš gręžinių , siurbliai vandeniui pumpuoti iš . Visi aukščiau paminėti parametrai yra nurodomi vandens gręžinio pase.


Vandens grezinio siurbliai

Kartais papildomai nurodomas ir rekomenduojamas siurblio. Firmos Pedrollo giluminiai siurbliai žinomi kaip nebrangūs, patikimi ir ilgaamžiai siurbliai. Pagal kliento pageidavimą jie komplektuojami su vokiškais Franklin . Giluminis siurblys gręžiniui SQE 1-GRUNDFOS. Gręžinių (giluminiai) siurbliai skirti švariam, gėlam, šaltam vandeniui siurbti iš gręžtinių giluminių vandenviečių.


Vandens siurbliai jūsų namams . Panardinami siurbliai gręžiniams . Visada turime gerų pasiūlymų vandens tiekimo įrangai. Ir mūsų pasiūlymai yra patikrinti. Mes esame artezinių gręžinių gręžėjai, todėl žinome, . Gręžinio galvutės skirtos gręžinių žiočių uždengimui, vandens kėlimo įrangos ( siurblio , vamzdžių, elektros kabelio, saugos lyno, vandens lygio matuoklės) . Patikrinus viską viršuje ir neradus problemos tenka traukti siurblį iš gręžinio.


Vandens grezinio siurbliai

Be paties gręžinio , jums dar reikės siurblio ir kitos vandens tiekimo įrangos. Senų vandens gręžinių valymas. Trumpas vadovas kaip pasirinkti vandens tiekimo siurblį. Visi grezinio siurblys skelbimai - grezinio siurblys skelbimų paieškos rezultatai Alio. Viena dažniausių iškylančių problemų yra vandens siurblio gedimas.


Anksčiau požeminis vanduo iš gręžinio siurbliu buvo pakeliamas į paviršių, kaupiamas šalia gręžinio įrengtame požeminiame rezervuare arba vandens bokšte, . Norint eksploatuoti vandens gręžinį, reikia įrengti vandens tiekimo sistemą, susidedančią iš gręžinio , siurblio , vandens pakėlimo vamzdžio, elektros kabelio,. Gręžinių siurbliai užtikrina aukščiausio lygio komfortą, yra užsirekomendavę ilgalaikiškumą. Arteziniai vandens gręžiniai. Nuosavas vandens gręžinys jums suteiks galimybę vartoti aukštos kokybės.


Vandens grezinio siurbliai

Kad vanduo būtų tiekiamas į namus, gręžinyje sumontuojamas giluminis siurblys. Nesugenda, jei pritrūksta vandens : SBA siurbliai turi integruotą apsaugos nuo. VANDUO IŠ GRĘŽINIO : Grundfos SQE pastovaus slėgio sistema - komfortas . Atsparus korozijai vienfazis arba trifazis variklis tiesioginiam paleidimui su vandens ir glikolio užpildu. O gauta šiluma šilumos siurblio kompresoriaus yra perkeliama į namo šildymo sistemą.


Kaip šilumnešis čia įprastai naudojamas vandens gręžinio vanduo. SUBMERSED CENTRIFUGAL ELECTRIC PUMPS in AISI 304. SIURBLIŲ IR VANDENS TIEKIMO SISTEMŲ MONTAVIMAS! Montuojame tik laiko patvirtintas ir išbandytas įrangas, vokiškas Franklin ir daniškas Grundfos . Sužinokite atsakymus į visus klausimus apie vandens gręžinius !

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai