2018 m. kovo 13 d., antradienis

Berniuku vardai 2019

Tema, Žinutės, Paskutinė žinutė. Gražiausi, rečiausi berniukų. Populiariausi mergaičių, berniukų vardai. Vardai iš visų abėcėlės raidžių. Ar pavadintumėte savo sūnų Liuciferiu?


O dukrai duotumėte Evangelijos vardą? Daugeliui, ko gero, tokie vardai atrodo nesusipratimas, tačiau . Išrink vardą savo berniukui arba sužinok, ką reiškia tavo bei tavo draugų vardai. Dalis gavo įprastus, dažnai sutinkamus vardus, tokius kaip Lukas, Matas, Austėja ar Emilija.


Vilniuje – Karijotas, Jūris, Gajus, . Taigi koks dažniausiai vardas buvo duotas praėjusį pusmetį mergaitei ir koks – berniukui? Gabrieliaus vardas (117). Berniukų vardai , reikšmės, vardadieniai.


Jonavoje vaikams skirti ir itin reti vardai : Deilanas, Elaras, Mozė, Neidas, . Duomenų centro paslaugos Duomenų centro paslaugos. Bet netrūksta ir negirdėtų naujienų, pavyzdžiui: AFIJA,. Ričardas,o as ne,man negrazus.


O as rinkaus is Igno ir Gintaro,likom prie Igno,mum trys . Tiesiog šis vardas mums pasirodė labai gražus ir labai tinka mūsų Vasarytei. Tada aš pradėjau ieškoti internete „Reti berniukų vardai “. Lietuvoje buvo pavadinti tik asm. Edenas pirmiausia žinomas . Tikroji armėnų berniukų vardai turi ypatingą dovaną.


Pasak pačių armėnų, būtent teisingai pasirinktas pavadinimas, kad mažas žmogus gali tapti teisingumo ir . Pirmąjį šių metų pusmetį, kaip ir pernai, tėvai berniukams ir mergaitėms dažniausiai suteikia Luko ir Lėjos vardus. Rečiau berniukams imta duoti Jono ir Roko vardus , tarp mergaičių ne toks populiarus tapo Liepos vardas. Gyventojų skaičius pagal savivaldybes.


Sakoma, jog vardas – tai dovana, su kuria žmogui tenka gyventi visą gyvenimą, todėl išrinkti tinkamiausią vardą vaikui – rimta užduotis tėvams. Vilniaus miesto civilinės metrikacijos skyriaus vedėja Ilona Jurgutienė pasakojo, kad visgi labiausiai paplitę paprasti vaikų vardai : „Dabartinės . Margarita ištekėjo už karaliaus Malkolmo III, su kuriuo susilaukė šešių berniukų ir dviejų mergaičių. Tobuliausi tarptautiniai vardai lengvai ištariami tiek anglams, tiek lietuviams. Autorius: Laura Rimgailė.


Visi Meino kaukai turi tik savo individualias savybes ir savybes. Kačiuko vardo pasirinkimas yra tikrai asmeninis ir dažnai savininkui nėra lengvas. Airijos berniukų vardai. Adelė, Austėja, Emilija, Luknė, berniukų.


Taip pat kūdikiams suteikti ir reti vardai. METAIS BENDRAJAME IR CIVILINĖS METRIKACIJOS SKYRIUJE. Vaikų vardai pagal horoskopo ženklus. Taro kortų prognozė pagal gimimo datos . Nustebino lietuviški vaikų vardai: Myžtautas, Sodautas, Šūdautas.


Aplinkiniai pradėjo juos įtikinėti, kad nėra tokio mergaitės vardo, kad mergaitei jis netinka, kad tai berniuko vardas , kad jo reikšmė negraži. Tegai: vaikas, karališkoji šeima.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai