2018 m. kovo 20 d., antradienis

Girstučio baseinas kainos

Girstučio baseinas kainos

Pagrindinis kainoraštis. Baseinas ir grupiniai užsiėmimai. MUS RASITE: Kovo 11-osios g. Kaunas DARBO LAIKAS: I-V 6. NAUJAS sporto komplekso kainoraštis!


Nuo šiol galėsite pasirinkti narystę, atitinkančią Jūsų poreikius ir susikomplektuoti ją patys. Girstučio “ baseinas nuomojamas iš savivaldybės. Panašiai kainos dėstosi ir Kauno plaukimo mokyklos valdomuose Vilijos, . Visu pirma tai kainos nemazos, jei ieini darbo diena 16h, nori pabuti 2h tai gaunasi kad iseini po 1. Daugybė gyventojų ėmėsi lyginti kainas ne tik su kituose Lietuvos.


O štai naujos baseino kainos – būtent tai, dėl ko iš tikrųjų. GIRSTUTIS baseinas laukia studentų! Klubas formuoja gabių vaikų sportines grupes, rengia . Plauk kaip ruonis“ valandinės plaukimo stovyklos kaina.


Girstučio baseinas kainos

Paslaugos brangsta, bet baseinų kainos neaugs, sako penkių viešosios. Apsilankymo kainos yra diferencijuotos pagal laiką, paslaugų kiekį ir. Meilutytę, jau išvykusią treniruotis į Didžiąją Britaniją, Lietuvoje žino tik plaukimo . Stovyklos datos ir kainos (UŽSAKYTI).


Elektrėnų baseino dugne atsirado žalių dėmių. Jūsų mobilaus ryšio operatoriaus kainos ) Sužinokite daugiau apie mūsų paslaugas: www. Su ISIC pažymėjimais taikoma nuolaida nuo studentiško abonemento (sportuoti treniruoklių salėje) kainos. Vienos pamainos kaina – 1Eur.


Girstučio baseinas kainos

Siūlyti savo kainą , Informuoti, kai kaina kris. Nuomos kaina - 3eurų. Signalizacija, Kodinė laiptinės spyna.


Senos statybos butų kainos , kaip prognozavo skeptikai, Kaune nenukrito.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai