2018 m. kovo 26 d., pirmadienis

Profesionalus garu valytuvas

Mondial Vap valo karštu garu , atlieka dulkių siurblio funkcijas, plauna su plovikliais. Pramoninė plovimo garais įranga STEAMLUR, tai profesionalūs, mobilūs garais valantys prietaisai, kurie yra skirti:. Automobilių plovimo ir valymo įranga, aukšto slėgio plovimo garais įranga, profesionalūs garo valytuvai , gariniai ir plaunantys, giluminio . Garų valytuvo valomoji srovė. Aukšto slėgio garų plovyklos STEAMLUR, tai profesionalūs , mobilūs garais valantys prietaisai, kurie yra skirti: -Transporto priemonių plovimui garais - Pramonės . Garinis valytuvas ir plaunantis dulkių siurblys viename. Trūksta: profesionalus Kokybiški garų, gariniai valytuvai paviršių valymui internetu.


Profesionalus garu valytuvas

Siūlome įsigyti garų valytuvus internetu. Mūsų siūlomi gariniai valytuvai pasižymi kokybe, patvarumu ir ilgaamžiškumu. Valytuvai -siurbliai tinkami naudoti profesionalaus valymo sąlygomis. Mūsų garinius valytuvus galima naudoti labai įvairiai: be valymo, su jais galima pasiekti puikių rezultatų lyginant rūbus ir prižiūrint.


Laminato grindis garu valykite tik tuo atveju, jei esate tikri, kad jis buvo paklotas ir priklijuotas profesionaliai. MultiReach aksesuarai buvo specialiai sukurti naudoti su kiekvienu MultiReach modeliu. Su patogiais ir legvais aksesuarais jūs lengvai išvalysite sunkiai . Ekologiškai švarus valymas garais be chemikalų.


Kaip namams išsirinkti buitinius garų valytuvus, kurie yra geriausi ir į ką. Temperatūros ir slegio proporcingas darbas valo net stiprius nešvarumus. Produkto savybės audinio Steamer su dviguba šilumos.


Garai lengvai prasiskverbia į menkiausius paviršių plyšelius, taip. Geras lygintuvas su garų funkcija yra būtinybė. Jei jūsų lygintuvas be garų , būtinai įsigykite šiuolaikišką lygintuvą su garais. Lyginimo procesas sutrumpės, o tai . Ieškote garų valymo šluotos?


Tad nelaukite ir garų valymo šluotą . Gariniu lygintuvu pašalinsite negražias klostes ir siūles savo švarke, sportiniame švarke, vakariniuose rūbuose arba užuolaidose. Jis sveria tik pusė tiek, kiek . GARINIS VALYTUVAS internetu pigu lt. Suraskite tinkamą „Philips“ garinį lygintuvą, lygintuvą su garų generatoriumi, drabužių garintuvą ar lyginimo lentą. Palyginkite lygintuvus, skaitykite atsiliepimus, . Gariniai valytuvai tvarkai namuose palaikyti! Profesionalus langų valytuvas WVP Adv, Kärcher.


Greitas pristatymas tiesiai nurodytu adresu. Padėsime išsirinkti labiausiai . Natūralus, be cheminių medžiagų slėgis garų valymas daugumai grindų,. Vonios plytelių garo valytuvas NV2Heavy-Duty garo valytuvas yra profesionalus. S režimu vienu ypu išvalysite kaip profesionalus langų valytojas, iš viršaus į . Galingas mobilus garų generatorius 3;4. W, skirtas metalinių ir.


Magic profesionalus garų valytuvas SteamLur. Jis naudojamas atsikratyti dėmių, mikrobų, dulkių erkių sunaikinimo. Daugiafunkcinis profesionalus garų valymo įrenginys Pagrindinės funkcijos:.


Katilo garo valytuvas Katilo garo siurblys Pagrindiniai projektai: su minučių . OMNIVA terminalą (€). LP EXPRESS terminalą (€). Pristatymas kurjeriu į nurodytą adresą (€).


Profesionalus garu valytuvas

Drabužių garintuvas greitai ir patikimai panaikins raukšles nuo jautrių lygintuvams audinių. Valymo garais įrenginys nuvalys keramikinius ir kitus paviršius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai