2018 m. kovo 22 d., ketvirtadienis

Benzininiai vandens siurbliai panevezys

Benzininiai vandens siurbliai panevezys

Benzininis vandens siurblys , pompa. UAB „Technobaltic“ benzininiai vandens siurbliai skirti pramoniniam, energetiniam ir buitiniam naudojimui. Siūlome tik kokybiškus benzininius vandens siurblius. Vandens siurbliai Lietuvoje, įmonių paieška Info.


Benzininiai vandens siurbliai panevezys

Kontaktai, atsiliepimai. Naujas benzininis vandens siurblys Kraftech iš Vokietijos Variklio galingumas ,5HP Prijungimų diametras: 50mm Galingumas:4KW Našumas: kūbų per . DOLMAR benzininis vandens siurblys MP - 352. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Namams ir pramonei skirti įvairios paskirties vandens siurbliai.


Profesionalus parinkimas. Specializuotos parduotuvės. Didelis prekių asortimentas sandėlyje. Vamzdžių sujungimas, mm. Jų privalumas yra tas, kad jiems nereikalingas elektros energijos lizdas.


Benzininiai vandens siurbliai panevezys

VANDENS SIURBLIAI IR HIDROFORAI Afec, Battipav, Einhell. Mes turime vandens siurblių ir hidroforų tokių gamintojų kaip GARDENA, . Sodo vandens siurbliai (parduoda, siūlo) Kelmėje skelbimas: Keturtaktė vandens. Is panevezio siublius tuos naudoju tai tris bezininius turiu viena nuo.


Ir ant tos backos kur uzdetas vandens siurblys dar yra membraninis kad . Motorinė benzininė pompa švariam vandeniui. Tinkamai parinkti vandens siurbliai ir hidroforai tarnaus ilgai ir be trukdžių. Daviklis su apsauga (atjungia siurblį, kai dingsta vandens spaudimas).


Guminė tarpinė siurblio inžektoriui. Panevėžys , Pramonės g. Vienas iš pagrindinių benzininio . Didelės paklausos sulaukė įmonėje gaminami mobilūs melžimo agregatai, vandens siurbliai , varomi traktoriaus. AB LYTAGRA žemės ūkiui siūlo paslaugas, kurias apima žemės ūkio technika, ŽŪ technikos servisas, ŽŪ atsarginės dalys, kitos ūkio prekės.


Didmeninė ir mažmeninė prekyba sodo ir miško priežiūros įrankiais - pjovimo juostos, pjovimo grandinės, motoriniai pjūklai, krūmapjovės, vejapjovės, vejos . Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai