2018 m. kovo 9 d., penktadienis

Bluetooth garsiakalbis

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Ypatingai didelis nešiojamų kolonėlių asortimentas! PC, nešiojami ar planšetiniai kompiuteriai,. Skirtingų formų, išmatavimų ir galios bevieliai garsiakalbiai , skirti mėgautis muzika kasdien. Garsiaklbių galingumas, W. Garso išvesties kanalai, 1. Veikimo atstumas, m. Dažnių diapazonas, 180Hz-20KHz.


Baterijos talpa, 6mAh. Pasiimkite ACME PS4nešiojamą kolonėlę ir klausykitės muzikos visur! Pamirškite, kada paskutinį kartą įkrovėte jos bateriją, nes muzikos grojimo trukmė. LED girlianda metrų 1lempučių (vidaus).


Neperšlampama ir ilgaamžė dėžutė leidžia mėgautis muzika be . Daugiau informacijos apie prekę. Peržiūrėkite visas paslaugas. Kaina galioja tik užsakant internetu! Prekė yra parduotuvėje. Galėsite klausytis val.


Bluetooth garsiakalbis

Pateikiamas problemos . Bluetooth “ garsiakalbis. Lizdai: USB, microS Aux Fm radijas. BLUETOOTH ryšys pirmą kartą.


Atlikite tas pačias procedūras, norėdami susieti su kitais įrenginiais. Mažas ir lengvas, tinkanti daugeliui mobiliųjų įrenginių palaikančių bluetooth ryšį. Montuojami garsiakalbiai ir garso kolonėlės skirstomi į lubinius ( į lubas įleidžiami ) ir į sienoje. Didelis nešiojamų bluetooth kolonėlių pasirinkimas!


Bluetooth garsiakalbis

Aukšta kokybė, puikios kainos! Iki 600W galingumas, karaoke, akumuliatorius, DJ funkcija bei daug kitų . Prieš naudodami prietaisą, atidžiai perskaitykite šį vadovą ir pasilikite jį ateičiai. Viengungių dienos proga viena Kinijos parduotuvė šį produktą pasiūlė už turbūt žemiausią kainą garsiakalbio pasirodymo rinkoje. Jei Jums pritrūko pinigų, norite įsigyti ar parduoti įvairius daiktus, laukiame Jūsų apsilankant!


Philips Fidelio“ belaidis garsiakalbis išsiskiria aukštomis charakteristikomis, jj galima. Kadangi mes gyvename belaidžio ryšio eroje, belaidžiai garsiakalbiai yra geriausi būdai klausytis mėgstamos muzikos. Muzikos galia (W) : (x 45). Radijo imtuvo tipas : . Yzo neįprastas akiai garsiakalbis su ilgai veikiančia baterija. Jau daugiau kaip 1metų, Stanley yra patikimas, kokybiškas ir siekiantis naujovių prekinis ženklas.


Kompanja didžiuojasi savo kompetencijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai