2019 m. kovo 1 d., penktadienis

Lux express akcija

Lux express akcija

Grąžinimo data negali būti ankstesnė nei išvykimo data! Detalesnę informaciją apie galimas nuolaidas kiekvienam maršrutui. LUX EXPRESS bilietui į pasirinktą Europos miestą — už €! Siūlomi bilietai kelionei . Bilietai su nuolaida! Sekite informaciją žemiau kaip įsigyti akcijinius bilietus!


BLACK FRIDAY: Ecolines AKCIJA : Autobusu biļetes no €1. Ar jau matei, kaip kiti miestai pasipuošė Kalėdoms? Pasinaudok šia proga ir nuvažiuok, pamatyk tai savo akimis.


Lux Express skelbia pigius bilietus į Varšuvą bei Rygą! Patogiam ir maloniam jūsų laisvalaikiui prekybos centre „Panorama“ - „ Lux express “ bilietų pardavimo filialas. Spauskite, sužinokite daugiau ir apsilankykite!


Lux express akcija

Kelionės ir viešbučiai. Akcijas periodā iespējams iegādāties autobusa biļetes no Rīgas uz Minsku un . Akcijos , nuolaidos, vadink kaip nori! Pirmie un daiļākie pavasara svētki – Sieviešu diena tiek svinēti dažādās valstīs visapkārt pasaulei!


Talinas ir Ryga – tik nuo eurų į vieną pusę! Lai nosvinētu starptautisko Sieviešu dienu, . Bezmaksas Wi-Fi, individuālas multimediju iekārtas ar jaunākajām filmām, ērtas sēdvietas, . Akcija „Užmik su pasaka“ džiugino jaukiais vakarais ir bendryste . RCA and Trans- Lux express a similar concern that, without some limited regulation to assure that the IRCs abide by requirements for cost-based charges for . Ecolines (www.ecolines.net) and Luxexpress (www. luxexpress.eu) have between them about services a day to Riga, the journey taking about 21⁄hours.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai