2019 m. kovo 14 d., ketvirtadienis

Plantronics laisvu ranku iranga

Plantronics laisvu ranku iranga

Laisvų rankų įranga Jabra BT In-Car. Parodykite savo draugams! Racijos , radijo įranga. Sugryžti į pagrindinį katalogo puslapį.


Baofeng - žinomos firmos, pagal vokiečių užsakymą, gaminamos racijos. Jie ir turetu naudoti laisvu ranku iranga kaip ir visiems istatimas butu. Paverskite savo telefoną į racija ! Atsakykite į skambučius kaip policininkas.


Mygtukas kalbėjimui, atsiliepimui ir transmicijos pabaigai. Belaidės ryšio stotelės ir racijos. Visi laisvu ranku iranga skelbimai - laisvu ranku iranga skelbimų GPS, radijo įranga.


Plantronics laisvu ranku iranga

AUTOMAGNETOLA kaina € Antenos, magnetolos ir racijos. SuperTooth BUDDY yra automobilinė Bluetooth laisvų rankų įranga. Ji susiporuoja Bluetooth ryšiu su Jūsų mobiliuoju telefonu ir leidžia skambinti bei priimti . UAB Šiaulių Altas laisvų rankų įranga. Saugiai kalbėkite telefonu vairuojant, įsigykite mobilią laisvų rankų įrangą naudojimui bet kurioje situacijoje.


Nešiojamos radijo stotys, automobilinės CB dažnio racijos , jūrinės bei mėgėjiškos racijos. Veikimo nuotolis iki km. Atspari vandeniui ir purvui (IPX4). VOX (balsu aktyvuojamas siuntimas).


Plantronics laisvu ranku iranga

Sportuojant, važiuojant dviračiu ar vairuojant automobilį – naudojant laisvų rankų įrangą ir ausines, bet kuriuo metu galima patogiai atsiliepti į skambučius ir . PA lauko garsiakalbio valdymas - VOX laisvų rankų įranga. Garantija ir aptarnavimas. Visiems „Geonaute“ gaminiams . Motorcycle Intercom Išskirtinės savybės TAI SAUGUS IR PATOGUS BŪDAS BENDRAUTI TARPUSAVYJE TARP DVIEJŲ . Pvz nusiperki COBRA racijas ir pasijungi laisvu ranku iranga.


NUOMUOJU ir DARAU racijas pagal pageidavima, t. LT (jei jusu laisvu ranku iranga ). Vienas populiariausių racijos modelių tarp airsoft žaidėjų, radijo ryšio mėgėjų,. SILDYMAS, RACIJA , AUDIO, BLUETOOTH ( LAISVU RANKU IRANGA ), . BT-S2“ yra laisvų rankų įranga , kuri veikia ir su telefonu, ir kaip radijo stotelė - jei planuojate keliones motociklais, jums tikrai reikia pasidomėti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai