2019 m. kovo 20 d., trečiadienis

Pilateso volas

Pilateso volas

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Nuo kilimėlių mankštai iki gimnastikos kamuolių ar svarmenų, čia rasite viską kas padės jaustis gerai, atrodyti sveikai ir judėti pirmyn. Su šiuo pilateso volu Jūsų treniruotės taps neskausmingos ir malonios. Dažnai pilateso ar gimnastikos treniruotėms naudojami įprastiniai, tokiems pratimams . LunaPro pilateso volas skirtas pilateso ir gimnastikos pratimams atlikti. Jo dėka gerinamas stuburo lankstumas, apatinės kūno dalies balansas, didinama . Search Products: pilates - volas.


Mambo Max buvo sukurtas pilateso treniruotėms ir pratimamas stuburui. Idealiai tinka balansavimui ir stabilizavimui Putų volai yra naudojami raumenų. SVELTUS volas yra idealus ir labai naudingas jogos, pilates ar fizinės terapijos priemonė.


Jis skirtas pagerinti stuburo lankstumą, apatinės kūno dalies balansą . Kražių Sporto Studija, Vilnius is at Kražių Sporto Studija, Vilnius. No photo description available. Masažinis volas: funkcinės treniruotės ir raumenų atpalaidavimas. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


Pilateso volas

Profesionalus pilates volas TIGUAR, 90cm kaina nuo 28. Pasiteirauti apie šią prekę. Treniruočių volas METEOR EPP, kietumas 55°.


Savimasažą su rolais atlieka tik retas sporto klubo lankytojas. Volelis GYMSTICK cm. Mažas volas Lua Mini Greita peržiūra. Jogos kaladėlė SVELTUS.


Pilateso volas

Lygaus paviršiaus mini volas , skirtas. Mankštos ( pilates ) kamuoliukas Meteor Greita peržiūra. Gauk Vilniuje per min YRA. Tai puikus aksesuaras jogos ir pilateso užsiėmimams.


Masažo volas yra universalus treniruočių įrankis, pagamintas iš patvarios . Su putplasčio volu galima atlikti daug įvairių . Volas yra skirtas pagerinti stuburo lankstumą, apatinės kūno dalies balansą ir padidinti ištvermę. Taip pat gali būti naudojamas lengvam nugaros slankstelių. Pagamintas iš sintetinės gumos. Balansinė mankšta padeda vystyti judesio koordinaciją, suaktyvinti bei sustiprinti raumenų dalis, reikalingas stabilumui išlaikyti, . Pilatės volas inSPORTline Evar. Volas skirtas pagrindinių raumenų stiprinimui, koordinacijai . Jogai ir pilates prekės internetu b-a.


Volo pagalba išmankštinsite raumenis ir prieš treniruotę, ir po treniruotės. Tinka naudoti namuose bei grupiniuose uzsiėmimuose. Rikiuoti pagal populiarumą, Rikiuoti pagal vertinimą, Rikiuoti nuo naujausių . Naujausi, Seniausi, Pigiausi.


Jūsų paieška parduodu- pilates - volas neatitiko jokių skelbimų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai