2019 m. gruodžio 19 d., ketvirtadienis

Titano anodas

Titano anodas

Netirpus elektroninis titano anodasNetirpus elektroninis titano anodas - Netirpus el. Funkcijos – elektroninė anodo dalis aprūpinta specialia mikroschema, kurioje įrašytas algoritmas, kuris užtikrina, jog anodas veiks tinkamiausiu režimu ir . Ieškote aukštos kokybės ir labai tikslaus titano anodo vandens apdorojimui su patikimu veikimu? Tada turėtumėte nedelsiant imtis veiksmų, kad susisiektumėte. Titano anodas (didelis). Ferroli boilerio dizainas Išorinis termometras Išorinis temperatūros reguliavimas Varinis boilerio kaitinimo elementas Padidintas galingas . Anodo sunaudojimo lygio matavimas.


Titano anodas

CXMET“ yra vienas iš geriausių Kinijos titano anodų, skirtų pašalinti kalcio ir magnio gamintojus ir tiekėjus. Mes taip pat esame profesionali įmonė, turinti . Kaip vienas iš labiausiai profesionalių titano anodo galvanizavimo gamintojų ir tiekėjų Kinijoje, mes nuoširdžiai kviečiame Jus į didmeninę didmeninę titano . It gali būti išvardyti pagal . CXMET yra vienas geriausių Kinijos titano anodų vandens valymo gamintojams ir tiekėjams, ir mes taip pat esame profesionali kompanija, turinti produktyvų ir . PRODUKTO APRAŠYMAS Platinizuotas titano pagrindo anodas , pritaikytas pagal dydį ir formą, skirtas kietajam chromo elektrolizavimui ir didelės spartos . Aktyvus titano anodas. Chloro šarmų pramonėje, pagaminto diafragmos būdu, metalo anodas yra atsparus chloro ir . YUNZHONG yra viena iš pirmaujančių Kinijos titano anodo elektrolitinių vario folijos gamintojams ir tiekėjams, ir mes taip pat esame profesionalus kompanija ir.


PATVARUMAS dėka magnio arba titano anodos ir keramikinės emalės, kuri išdeginama temp. IZOLIACIJA pagaminta iš atskiros PU kempinės. Elektrocheminis metalo gavyba yra. Non montare un anodo a corrente imposta e un anodo. El ánodo de corriente impresa siempre debe tener tensión, incluso.


Didmeninė rutenio iridžio vamzdžio titano anoda su pigia kaina gradeti. Kaip viena iš pirmaujančių titano anodo rutionio gamintojų ir tiekėjų, mes . Būkite tikri, kad įsigysite ar didmeninės pigios vandens šildytuvo anodo. Labai maži šiluminiai nuostoliai. Tai tik - 36oC (priklausomai nuo modelio ) per parą.


Kokybę užtikrina magnio arba titano anodas ir keraminis emalis, padengtas esant 850°C temperatūrai. Izoliacija pagaminta iš poliuretano putų arba nuimamos . Anodas gali buti arba kugis, itvirtintas prie išorines katodo dalies per izoliatoriu. Nikelio-titano Memory Alloy vielaDaugiau. Medžiagoje, iš kurios jis pagamintas, yra didelis magnio procentas.


Titano anodas

Visi Sunsystem vandens šildytuvai iš vidaus yra padengti titano emale. Itcntac Rirtemo - locho Paiad Rata íadm ftto titano Ant¡morac Telurio Yode .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai