2019 m. gruodžio 30 d., pirmadienis

Zaidimu staliukas

Smėlio dėžė- staliukas turi dvi žaidimo aikšteles kuriose galima žaisti su smėliu ir vandeniu;. LAVINIMO STALIUKAI, CENTRAI. Fisher Price lavinamasis žaidimų staliukas 3in1 . Stalo teniso stalas Sponeta S1-72i, žalias, 19mm MDF vidaus.


Populiariausias Sponeta teniso stalas , skirtas naudoti vidaus patalpose. NAKKO lavinamasis žaidimų kilimėlis su projektoriumi.

Inter-Baby muzikinis lavinamasis žaidimų kilimėlis. Multifunkcinis žaidimų stalas Worker 13in- Žaidimų stalai. Signal Meble Kompiuterinis staliukas MILAN B- Žaidimų stalai. Universalus ir daugiafunkcinis žaidimų stalas su suolais, idealiai tinka jūsų vaiko kambariui ar sodui. Visas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.


Rekomenduojamas amžius nuo iki metų. Prie šio muzikinio staliuko Jūsų vaikutis linksmai leis laiką. Muzikinis žaidimų staliukas turi mikrofoną, daug .

Tai yra pirmasis vaiko lavinamasis žaidimų staliukas , šviesos pagalba padedantis sukaupti dėmesį. Matinis stiklo paviršius tolygiai skleidžia šviesą dėka viduje . Kūrybinga žaislas, leidžiantis kurti savo išskirtinius meno kūrinius. Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi. Panašių skelbimų galite rasti kategorijoje Kūdikių žaislai. Staliukas su dviem skyriais žaislams.


Aukštis reguliuojamas nuo iki 76cm. Zaidimu staliukas - Puikios bukles zaidimu staliukas , viskas veikia. Kojos dar pripildytos papildomai smeliu, kad sunkesnis butu ir atsiremus . Klasikinis žaidimų staliukas Mod.


Prekių paieška pagal raktažodį staliukas zaidimu el. Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių paiešką ir . Plastikinis vaikiškas staliukas. Skirtas vaikams nuo 18.


Su džiaugsmu pristatome Jums edupavasario naujieną - Sensorinį žaidimų staliuką KOPA! Tai skaidrus sensorinis staliukas , skirtas vandens bei smėlio. Sulankstomas stalo žaidimų staliukas žaidėjams.

Stalviršis dengtas žaliu neslystančiu audiniu. Parvežta iš Prancūzijos. Lavinamasis šviesos staliukas yra skirtas kūrybai, žaidimui ir pažinimui.


Išsinuomokite mūsų lavinamąjį šviesos žaidimų staliuką , sensorinę žaidimų širmelę ir . Jie gali piešti tirštais dažais, žaisti su smėliu, kurti savo pasaulį, pažinti raides, skaičius, . Prie šio žaidimų stalo vaikai su draugais galės pastatyti savo traukinio trasą su vaizdingomis apylinkėmis. Akcija galioja užsakymams, kurių bendra krepšelio suma yra Eur arba daugiau ir kurių bendras svoris neviršija kg. Skaidrus sensorinis žaidimų staliukas KOPA yra skirtas vandens bei smėlio .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai