2019 m. gruodžio 3 d., antradienis

Viko finansai

Viko finansai

Daugiau rezultatų iš viko. Katedra įsikūrusi Ekonomikos fakultete adresu Studentų g. Draudimo įmonės finansai. VIKO Ekonomikos fakultetas. VU į ekonomikas studijas, neturėdami kito kelia vis tiek renkasi šias studijas, bet ar . Prancūzijos finansų rinkų priežiūros tarnyba skyrė mln. Valdymo apskaitos savarankiškas namų darbas viko 1. Didžiausias knygų išpardavimas.


Bankininkystė (anglų kalba). Finansų namų darbas, puslapių . Investicijos ir draudimas. CFA charterholderių ir dar priedo tos pačios specializuotos . II kursas neakivaizdžiai. Andraja - bankininkystė I kursas neakivaizdžiai.


Studentai, įgiję profesinio bakalauro laipsnį, gali tęsti studijas Lietuvos ir užsienio aukštosiose mokyklose pagal tos pačios studijų krypčių grupės universitetines . Parengti finansų profesinius bakalaurus, gebančius planuoti, organizuoti, vykdyti bei. Kaip manot kokia iš šių profesijų yra perspektyviausia? Gebėjimas organizuoti ir tvarkyti sveikatos priežiūros įstaigų buhalterinę apskaitą. Verslas, ekonomika, finansai. Studijų formos ir tvarkaraščio keitimas.


Viko finansai

Laipsnį suteikiančių studijų studentai gali keisti savo studijų programos studijų formą (nuolatinę - į ištęstinę, ir atvirkščiai) . Vilniaus universitetas, finansų specialybės bakalauras. Jau tikriausiai kievienais metais pasikartojantis klausimas. BP slauga kokegijoje ar universitete?


VILNIAUS KOLEGIJA duomenys. Jei tiksliai, kalbu apie VU arba VIKO.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai