2019 m. gruodžio 12 d., ketvirtadienis

Tikkurila dazai metalui

Tikkurila dazai metalui

Tikkurila produktai metaliniams paviršiams. Panssarimaali dazai metalui. Jos metalui skirtų gaminių asortimentas apima tiek tradicinius alkidinius, tiek modernius vienasluoksnius poliuretaninius dažus ir. Alkidiniai viršutinio sluoksnio dažai.


Kaina už litrą: €. Kitose parduotuvėse: 1€. Emulsinis valiklis, kurio sudėtyje yra amoniako. Internetu prekės laikinai neparduodame. Atsiprašome, šios prekės dabar neturime. Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite panašią prekę.


Taip pat galite tęsti . PVC padengti aukštos kokybės. Betirpikliai matiniai akriliniai vidaus dažai , atsparūs valymui. Dažai , vidaus apdailos medžiagos ir . Skirti svetainių, miegamųjų, vaikų k. Vandeniniai dažai medžiui ir metalui. Specialūs, paviršių apsaugantys, akriliniai, lateksiniai dažai su priešpelėsiniu priedu.


Tikkurila dazai metalui

Gruntai juodiesiems ir spalvotiems metalams , gamykliniai gruntai. KONEHARMAA: Pusiau blizgūs pilki alkidiniai dažai metalui dažyti. MDP, MPP ir metalui dažyti. Pramoniniai dažai ir dangos. Didesnis dėmesys metalui.


VIVACOLOR dažų šeima - vienas geriausiai žinomų ir populiariausių prekinių . Metalui skirti gaminiai. Dispersiniais fasadiniais dažais nudažiau balkono vidų (raudonų plytų sienos ir balkono apatinė dalis dengta OSB plokšte). Dažymas vyko praėjusią savaitę.


Tikkurila dazai metalui

NAMAI IR OBJEKTAI parduodami aukščiausios kokybės dažai ir tapetai iš Didžiosios Britanijos. Antifulingas,rudos spalvos,tinka. LPL) ( Anglija) - polimerinės apsauginės dangos, besiūlės grindų dangos. Pusiau blizgantys alkidiniai dažai su aktyviaisiais antikoroziniais pigmentais išorės cinkuoto plieno,.


TIKKURILA LASERA naudojamas kaip priedas įprastiems. Iš pradžių plaktuvų dažai apėmė pramoninę ir laboratorinę įrangą, kurios. Hammer dažai metalui , susidariusiam iš akrilo, epoksido ir alkilo stireno medžiagų. Plačios metalui atsparių dažų techninių charakteristikų ir savybių galimybės leidžia. Tai leidžia naudoti juos apsaugoti metalą nuo rūdžių.


PENOSIL Ceresit Ceresit Ceresit Ceresit Gunfoam . Tik esmė, kad tie Hamerite dažai yra nepigūs. Kokia jūsų technologija? Bent šiam momentui labai . Iš tradicinių mėginių šio tipo bazei tinka alkidiniai ir aliejiniai dažai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai