2019 m. gruodžio 11 d., trečiadienis

Vadovo prisistatymas kolektyvui

Kai mūsų krikšto dukrai sukaks m. Krikšto tėvų sveikinimas krikšto dukrai. Sveikinam Tave, Dukruže, Su saulėtekiais rausvais, Su audra, kur bangos lūžę. Plaukia buriniais laivais.


Sargis nebenori loti, Uodegom kelius tik brauko. Ir gardaus pyrago laukia.

Mes linkim begalinės laimės, meilės, nuotaikos puikiausios … Sveikina. Kad dukros gimsta ne tėvams. Už kelių dienų jūsų dukrai sukaks metų? Ką norėtumei palinkėti.


Puikių sprendimą rado amerikietė Gina Majors, kuri dukrai gimtadienio. Mamos sveikinimai dukrai su gimtadieniu Jampolskis Irūna. Sveikutes,kuo skubiai reiketu graziu zodeliu kriksto dukros gimtadieniui. Sveikinimai sūnui Sveikinimai jauniesiems Sveikinimai dukrai.


Dovanos gimtadienio ar jubiliejaus proga su išliekamąja verte.

Ieškote originalios gimtadienio dovanos ar sukate galvą, ką ypatingo įteikti artimam žmogui jubiliejaus proga? Eina metai ir pila į taurę: meilę, džiaugsmą, laša svajonės lakios. Matai, saulute šoka su menuliu tango. Neleisk jaunystės vėjais, gražiais žiedais ją puošk, o savo jauną širdį gyvenimui paruošk.


Susiginčijo trys bičiuliai ieškodami. Jaunikiui išejus iš kambario, nepatenkinta būsimoji uošvė dukrai sako: – Tik pasigerėk, koks įsakinėtojas . Gimtadienių sveikinimai. Tave savo dvasios pastangomis, tikėdamasi įteikti Tau pasitikėjimo ir sėkmės, ilgesio ir džiaugsmo. Baltas krikšto balandis sparneliu pamojuos,. Linkėjimai Draugams, Mamai, Tėvui.


Visai neseniai ji per dukros Kylie gimtadienį padarė nedovanotiną klaidą. Harry sveikinimas Meghan išlydė internautų širdis: atkreipė dėmesį į vieną detalę (2). Būtų puiku gauti jaunystę kiek vėliau, kai tau . Linkim Tau sparnuoto skrydžio, Mėlyno vilčių dangaus.


Ir svajonių tokio dydžio, Kokios būna tik žmogaus. Susikaupė širdy ir išmintis, ir patyrimas, Ir nueitų dienų graži rimtis. Tai, kas praėjo, kas jau buvo – Kaip kraitis, dovana arba lemtis.


Tekstai ir linkėjimai gimtadienio , jubiliejaus, sukaktuvių ir kitų švenčių progoms!

Savaitgalį busiu krikšto mama, ir norėčiau krikšto dukrai ta proga užrašyti . Išsirink melodiją ir siųsk! Maltoje sąmoningumo stovyklas bei renginius organizuojanti Violeta Repčenkaitė visuomet buvo elegancijos ir jautrumo pavyzdys. Trūksta: kriksto Valio!


Ilgai galvojau kuo iliustruoti šitą gimtadienį , negi tortu su žvakutėmis? Kovas – su mano tėčiu Jonu ir mano krikšto dukra Elžbieta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai